Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (92)

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Začneme 5 hviezdičkami: Maštalír - 2 hviezdy, Polnišová - 2 hviezdy, Vajda - 5 hviezd, takže sme vlastne 4 hviezdy v mínuse. Nie, nie, toto naozaj nie. Toto naozaj nejde !! Odporné, nevtipné a otrepané mrzké držky slovenských hercov sa snažia o tak náročný žáner ako je sitcom. Ale dovoľte, aby som sa zasmial pri slove hercov. Slovenskí tvorcovia, režiséri, scenáristi, herci, producenti, moderátori, proste ktokoľvek, kto má čokoľvek niečo spoločné s "pôvodnou slovenskou tvorbou" SERTE NA TO !! Nič netvorte, nič nevymýšľajte, lebo vaše produkty su kvalitatívne na úrovni porna (aj to slabšieho) ()

dainio 

všetky recenzie používateľa

O-ou. Nestává se mi často, že i u tak krátké stopáže, jako je cca 30 minut (nepočítám reklamy), budu mít pocit, že je to až příliš dlouhé. "Hod svišťom" je právě takovýmto příkladem. Vláčné, nudné, táhlé, krkolomné, bez pointy, s minimem humoru a množstvím patosových teatrálností, s účelem vypadat jako USA sitcom. Ne, to opravdu ne. Tady se stala chyba, co chyba -- velké množství chyb. Scénář je pitomý, herci přehrávají, dialogy přiblblé a divákovi přijde, že než nějaká postava ze sebe vydá, nějakou větu, tak uběhne 5 minut. Přitom, kdyby se na tom více zapracovalo, zlepšilo by se nebo zeškrtalo několik herců (Vajda a Polnišová pryč !), mohlo by se jednat o slušnou komedii v sympatickém a příjemném prostředí. Takhlens, se ale jedná o jednoznačný podprůměr. Maštalír, Bárta, Hilmerová jsou dobří herci. Nicméně, v takovémto projektu se nemůžou moc ukázat. Dávám tedy hvězdičku za právě tuto trojku, kterou mám rád, a rád je sleduji, pak za dobře vybrané prostředí a koneckonců i za závěrečné přeřeky, které jsou paradoxně, to nejvtipnější z celého seriálu. Zlepšení po třech epizodách je v nedohlednu. Škoda. ()

Reklama

Antaeus 

všetky recenzie používateľa

Stupidný seriál pre pokleslé masy. Ani na sekundu sa neberie vážne, navyše na hercoch je vidieť, ako sa bavia. A ja sa bavím s nimi. Nič extra som nečakal. A niečo tomu podobné som aj dostal. Hejteri bozajte ma kam chcete, oodpadovať toto je rovnaké, ako tvrdiť že kolotoče nie sú intelektuálnou zábavou. No to je snáď jasné, že nie sú. Nebudem tu potom predsa robiť ramená, že som pri tomto "objave" vynašiel teplú vodu.. ()

standsiller odpad!

všetky recenzie používateľa

V dieli tohto seriálu zaznelo "Nechápe a vieš prečo ? Lebo to neni smiešne " asi tak by sa to dalo zhodnotiť. Na ďalšie diely sa zrejme nechystá " veľká sranda". Bol by som zvedavý ako by tento "humor" obstál pred živým publikom. Koľko razí by zaznel smiech. Asi by sme pozerali na neprirodzenú paródiu na život kdesi v hoteli so strojeným pokusom o humor. Skončilo by sa to ako fiasko. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto je vraj sitkom, ale ja som sa na tom skoro vôbec nezasmial. Námety to čerpá z aktuálneho diania, napríklad KHL v Poprade, ruský obchodníci, zlatokopka, po uvedení na Slovensku komerčne úspešnej piesne jedného slovenského rapera, či veľa iných príbehov v každom diely. Opäť je to len narýchlo spravený seriál, kedže sa robil súčasne s iným , ktorý chodí na konkurenčnej televízii. Tie už roky vysielajú vzájomne podobné programy v ten istý čas, podobné reality-show, podobné filmy, galavečery, sitkomy a často v rovnaký čas. Čo od toho čakať, keď je to narýchlo, je to amatérske, trápne a snaží sa to zaujať akurát starými známymi hercami, ktoré berú aj takúto prácu, aby sa vôbec uživili? Kvalita tu opäť nie je vysoká, graficky je to pekné a herci zachraňujú často hrozný scenár bez vtipu. Na niektorých postavách sa smiať nedokážem. Jozef Vajda tiež nepredvádza najlepšie výkony. Mám taký pocit, že takýchto poloamatérskych seriálov o ničom tu bolo a ešte bude, lebo stále je to o tom istom, stále to má rovnaké črty a "celebrity" zostavu treba vymeniť za hercov. Slovenská televízna tvorba preber sa! ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama