Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (324)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých slabších "rakovinových" filmov, čo som videl. Postavené na otrepanej téme - "what to do until I die", no keď ide o blbosti ako vyskúšať drogy alebo kradnúť v obchode, tak to nepôsobí dvakrát vierohodne. Iste, ide o puberťáčku a tí majú dosť bordel v tom, čo je v živote dôležité, ale verím tomu, že 99 zo 100 s takýmto osudom by takéto veci nenapadli. Čo sa týka citovej stránky filmu, priznám sa, že viac emócií vo mne vyvolal koniec Terminátora 2 ako tento film. Vidíme tu postavy plakať, ale nepôsobia vôbec prirodzene a podobne nasilu chcú rozplakať aj divákov, no keďže Dakota tu väčšinu času pôsobí ako nesympatický fracek, tak to teda veľmi nefunguje a tradičné filozofické poučky do života na koniec tomu tiež nepomôžu. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Hodně silný film, který se ale bohužel neubrání tomu, aby zároveň sám sebe nevysával - myslím tím zejména pasáže kde je Tessa ta nejsilnější z celé rodiny/přátel/známých. A i když byl závěr filmu tahem na moje slzné kanálky, musím konstatovat, že se mi Now is good s celou tou svojí myšlenkou, že naše životy jsou tvořeny jednoduchými okamžiky, které směřují k jedinému bodu, líbil. Snad jen ten skelný pohled Dakoty bych vyměnila za nějakou - pro tuhle roli vhodnější - jinou herečku. "Zbytek" hereckých výkonů (zejména otec, matka a bratr) ale nemá chybu. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Zas ďalší z filmov,ktoré sa vám riadne dostane pod kožu.Veľmi silný príbeh o holke,ktorá sa po svojom vysporiada s tým že ma rakovinu a veľa času jej už neostáva.Tie dialógy sršia cynizmom.Naozaj jeden s tích lepších filmov s touto veľmi ťažkou témou,ktorou vážna choroba určite je.Film viac ako napetím ma dostal svojim dobre spracovaným dejom,nehovorím že tam nebolo pár frustrujúcich momentov ale len v pár.Tento film je založený hlavne na jednej postave a to D.Fanning ktorá zahrala rolu umierajúcej teenegerky s prehľadom a dobrý boli aj ostatný herci.Len ja som strašná osoba,nedá mi neporovnať ho s inými a musím aj dodať kvalitnejšími snímkami a to sú Walk to Remember a My Sister's Keeper boli poňaté svižnejšie a hlavne precítenejšie ako tento. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Keby mi nebol ten chalan nesympatický, určite dám 5*. Pár detailov mi vadilo, ako napríklad keď žena v strednom veku nevie čo je to leukémia, alebo keď sa ďalšia zrelá žena opýta či na krvácanie z nosa pomôže aj mrazená kukurica, pretože hrášok nemá... Dúfam, že Američania v globále nie sú takí tupí. Ale v záplave vtipov, dojemných scén a záverečného vyznenia, na všetky podobné chybičky zabúdam a netajím sa veľkou spokojnosťou. Jeden z najlepšie vysporiadajúcich sa filmov s témou smrteľnej choroby. ()

baribal 

všetky recenzie používateľa

Musim se sam sebe ptat, kdy uz takovyhle film skonci nejak originalne. Pokud se filmu podarilo me dojmout, stalo se tak az v zaveru. Plno dojemnych scen vyznelo naprazdno a sekce filmu tohoto typu je jiz kazdorocne pravidelne zaplnovana. Irvine hraje jak poleno a za dakotu hraje vzhled, chce to zajimavejsi pribeh a ne se utahat na hlavni dejovy linii, coz je "exitus" pro filmy o smrtelnych nemocich. V tomhle ohledu je 50/50 vynikajici. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • Jedná se o adaptaci novely "Before I Die" britské spisovatelky Jenny Downham, která byla prvně publikována v roce 2007. (Riddick77)
  • Dakota Fanning (Tessa) je Američanka, ale keďže všetci ostatní herci vo filme boli Briti, tak sa musela naučiť hovoriť s britským prízvukom. (readan)

Reklama

Reklama