Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Kitay: 1. Stoopid Ass - Grand Theft Audio ,2. Playmate Of The Year - Zebrahead ,3. Lighting The Way - Superdrag ,4. I'm Afraid Of Britney Spears - Liveonrelease ,5. Authenticity - Harvey Danger ,6. Voodoo Lady - Ween ,7. Listen To The Music - Dangerman ,8. So Cal Loco (Party Like a Rock Star) - Sprung Monkey ,9. We Luv U - Grand Theft Audio ,10. Lunatic - Silt ,11. Sorry About Your Luck - Spy ,12. Bust a Move - Young MC , ()

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

"Včera v noci jsme ztratili auto, přijali jsme kradené peníze od transsexuálního striptéra a teď nějací vesmírní týpci po nás chtějí najít věc, kterou neumíme ani vyslovit". Totální, nekompromisní, vypatlaný a idiotský, jak tomuhle někdo může dát pět hvězdiček ? Taky to nechápu, nikdy nebudu úplný retard ! https://www.youtube.com/watch?v=EA-r5LMxf_Y ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Stupídny americký humor nie je mojou šálkou kávy. Myslel som že to bude niečo podobné ako film Hanghover no až na pár momentov som sa mýlil. Mysteriózne scifi ? ale kde iba tínedžerská komédia ktoré neznášam avšak musím uznať že výber hercov teda nebol zlý a niektoré scény boli tak absurdné že ma bavili. Keď si takto v hlave premietam film najviac ma zarazil začiatok že vraj " Podľa skutočných udalostí !!! to určite ! ()

PogoJoe 

všetky recenzie používateľa

Spousta "žahadel", "nárazníků" a Koček, zhulenej pes, sexy dvojčata, Zoltan a "giganticky rajcovní super mimozemšťan". A dál? Optimistická ztřeštěnost a pro mě osobně docela velké překvapení - bavilo mě to. A to dokonce hodně. Není to jako ostatní teenagerské komedie, ačkoli by to tak na první pohled mohlo vypadat. Toto dílko netradičními nápady jen hýří. Jedna ulítlost za druhou, místy tomu sice docházel dech, ale je těžké udržet zběsilé tempo gagů po celých 80 minut. Skvěle vybrané typy idiotů, výborný dabing, má to styl. Pro mě osobně skryté geniální dílko, které vždy zaručeně pobaví, i po několikerém puštění.... ()

rudeboy odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak takýchto scenárov napíšem každé ráno zo desať, len kým sa vyse... . Musím povedať, že na tento film som sa naozaj tešil a očakával som mix Blbého a blbšieho s nie úplne vydarenou sériou American pies, no to čo som videl ma v tom najnegatívnejšom zmysle "šokovalo" totálnou absenciou humoru a komiky. Pár odkazov na sci-fi, umelé sexy krásky, trošku ganje, piva a veľké trápne nič určené americkým mainstreamovým teenagerom i zarytým nerdom, ktorí sa pri tom určite skvele zabavia. Sorry, ja nie. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Producenti veľmi chceli, aby film režíroval Jason Reitman, ktorého sa snažili zlanáriť dokonca na dvakrát. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama