Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

  • Slovensko Let's Dance 4 (viac)
Trailer 1

Pôvabná Emily (Kathryn McCormick) prišla do Miami, aby si splnila svoj životný sen – stať sa profesionálnou tanečnicou. Netrvá dlho a zaľúbi sa do príťažlivého Seana (Ryan Guzman), pre ktorého je tanec tiež tým najdôležitejším v živote a ktorý je navyše vodcom tanečnej skupiny, ktorá už pripravila nejedno dych vyrážajúce predstavenie. Všetko sa ale riadne skomplikuje, keď sa bohatý investor rozhodne krásnu, no značne zanedbanú historickú štvrť, z ktorej celá skupina pochádza, vo veľkom sanovať, čo v preklade znamená prebudovať ju na luxusné miesto pre vyvolených a tisícky pôvodných obyvateľov odtiaľ nemilosrdne vyštvať! Sean, Emily a všetci ostatní tanečníci z partie sa rozhodnú pre otvorený protest proti tejto neprávosti spôsobom, ktorý im je najbližší – tancom! No svojím rozhodnutím bojovať za vyššie dobro riskujú veľa, vlastne... Úplne všetko! (TV Markíza)

(viac)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (271)

MMR 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačně nejlepší díl série. Taneční kreace originální, neuvěřitelně bláznivé, zábavné. Místy jsem fakt žasnul, co se dá vymyslet. Děj se mi líbil, zápletka mi nebyla proti srsti, jak se v podobných filmech stává. Celkové zpracování má u mě palec nahoru, stejně tak jako vybraná hudba. Myslím, že ve 3D to musel být velkolepý zážitek. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

pořád to samé dokola,příběhově naprosto ploché,dialogy celkově o ničem,ale přseto mám tyhle filmy rád kvůli tanečním číslům a i tady se tvůrcům povedlo nejedno opravdu výborné a o tom tyhle filmy pro mě jsou.Bezduchá zábava po únavném dni.Stejně jako u StreetDance 2 i tady to nechám nepokrytě za 4...70% ()

Reklama

Vojťas 

všetky recenzie používateľa

Naposledy to bylo Let's Dance 3D vs StreetDance 3D. Z tohoto souboje vyšel o trochu lépe britský StreetDance, který měl s předchozími "letsdénsy" společného mnohem více než zmiňované pokračování. Letos to je Let's Dance: Revolution vs StreetDance 2. A zde nekompromisně vyhrává pokračování oblíbené (jak pro koho samozřejmě) série. StreetDance 2 byl na hranici koukatelnosti a i těch 20% je hodně. Aktuální novinka, která je ode dneška v kinech, je jiná než její předchůdci a to v dobrém slova smyslu. Nápad tancování v netradičních prostorách se mi líbil (youtube prostě ovládá svět :-D), choreografie jako vždy povedená. 65% ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Sledovať bandu post-pubertálnych výrastkov ako hopsajú kade-tade, hore-dole, a počúvať to všemožné tuc-tuc ma len tak skoro neomrzí. Je to to zas a znova napratané všetkými klišé ktoré dokážete nájsť, ale v tom tempe sa to stráca, a len s blbo usmievate a užívate si vašich tanečných kreácii na gauči. Štvrtý Step Up sa sústredil na Flash Moby čo je viac než vďačná téma, a bola využitá najlepšie ako mohlo, s tím bolo spojená aj poukázanie na to čo internet a média dokážu a aké haló vedia vyvolať. Nechýbali fajn choreografie, skvelá hudba (kto mi pustí vo filme Glitch Mob ma vyhraté), a ani tá herecká banda nebola na zahodenie, potešili postavičky z dielov minulých. Takže odo mňa už klasické 4*, a kľudne znesiem aj ďalšiu nálož ... ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Emociálna hudba, ktorá vás osloví a zmyselný tanec na ktorý len s úžasom zíráte zas útočí na mladú generáciu a svojím neskrotným duchom znova prichádza, aby ukázal nové nápady a choreografické zoskupenia nápaditých tanečných expertov. Aj keď film prichádza s tou istou podstatou ako jeho predošlé časti, tanec sa už sformoval do novšej podoby a presunul na ďalšiu métu. Už tanečníci nesúťažia, už siahajú po maximálnych výkonoch. O ich snahu dosiahnuť čo najlepší skupinový efekt ich podľa mňa pripravila opakovaná, podobná elektronická hudba, použitá ako podmaz pri ich tancovaní. S jednoduchým príbehom sa však dobre stupňovala romantika, keď priestor dostali zábery mladej Emily a Seana pohybujúcich sa v tesnej blízkosti po pláži pri zapadajúcom slnku, či posledný tanec "lásky". Aj keď takmer polovicu filmu sa ozaj tancuje a veľmi dobre choreograficky vyznel aj tanec v čiernych smokingoch, mňa to oslovilo len na 50%. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (9)

  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)
  • V malých rolích v jedné taneční scéně se objevili Adam G. Sevani a Chadd Smith, učínkující z předchozích dvou filmů série. (..Lucas..)
  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)

Reklama

Reklama