Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike sa vracia do väzenia po tom, čo prijal Cahillovu dohodu. Tá sa ale ešte musí upraviť, lebo na povrch vyplával fakt, že Kevin Miller, na ktorého má Mike donášať, je synovec Williama Suttera, a toho Harvey odmietol ako klienta. A tak musí Harvey svoje stanovisko voči Sutterovcom prehodnotiť, aby získal čo najlepšiu východiskovú pozíciu. Rozbieha sa zložitý plán s Harveyom, Sutterom, Mikeom a Kevinom na jednej strane a Seanom Cahillom na strane druhej, kde všetci spolupracujú so všetkými proti Sutterovcom, ale navonok predstierajú, že to tak nie je. Celkom na začiatok musia Sutterovej firme pozastaviť obchodnú licenciu, a tu pomôžu Louisove finančné kúzla. Louis je navyše stále zamilovaný do Tary. Aby si získal jej srdce, chce kúpiť dom v Hamptons a požiadať Taru, aby ho zrekonštruovala. A vtedy do jeho plánov znova vstúpi Donna... Mike rieši prípad Galla, ktorému vrátili návrh na prepustenie. Harvey musí osobne zasiahnuť, aby vypáčil z Kevina, kde minulú noc skutočne bol, a na to potrebuje pomoc riaditeľa. Rachel už nemôže viesť Leonardov prípad. Ibaže by prehovorila niekoho vo firme, aby sa jeho prípadu ujal pro bono. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poprvé v sezóně jsem měl pocit, že se u sledování epizody docela bavím. Právníci začali konečně trochu právničit a Luis se naštěstí zase zbláznil, takže jsem se i zasmál. Proč vlastně zvát někoho vágně na rande, když to člověk může vyřešit koupí domu za pár set tisíc dolarů, že? ()

Reklama

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Louis: "Mel jsi pravdu. Jsem financni mag." Harvey: "Dej to sem." Louis: "Pozastaveni se zrusit neda, ale potom me to napadlo. Nemusime ho zrusit, kdyz premenime Sutterovu firmu na pobocku holdingove spolecnosti, muze za ni obchodovat nekdo jiny." Harvey: "Skvele." Louis: "Ma to hacek, potrebujeme obchodniky, kteri budou pracovat pro tu svini, navzdory jeho povesti." Harvey: "To nebude problem." Louis: "Harvey, s timto clovekem nechce mit nikdo nic spolecneho." Harvey: "Zapomnel jsi na nase kamose." Louis: "Co? Zertujes? Myslis, ze ti blbci na to kyvnou?" Harvey: "V pohode. Vim, komu kyvnou." Louis: "Harvey, vim, ze je tezke tu nemit Mikea. Chci, abys vedel, ze my taky chybi." Harvey: "Vazim si toho, Louisi, ale nemusis nic rikat, protoze ciny jsou vic nez slova. A ty jsi mi pomohl." ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama