Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tom, čo Jeff vytvoril tajný fond, aby Pearson & Specter mohli nakúpiť akcie, objavuje sa problém. Komisii sa taký postup nepáči. Aby toho nebolo málo, Cahill, ktorý plánuje celú spoločnosť potopiť, obviní Harveyho a Mikea z tajnej spolupráce, čo situáciu rozhodne neuľahčí. Cestu von tak môže nájsť len špecialista na financie, Louis Litt. Ten by mal napraviť to, čo Jeff spolu s Jessicou napáchali. Littov záchranný plán je však podmienený spoluprácou s Charlesom Forstmanom, ale toho chce na svoju stranu dostať aj Mike Ross. Litta však môže získať len jedna zo znepriatelených strán. Tá druhá bude musieť z boja odísť ako porazená a ponesie obrovské následky. Mikea navyše ťaží neustále stretávanie sa s Loganom, ktorého by sa už najradšej zbavil. To však ešte nevie, čo všetko mu Rachel ešte zatajila... (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Harvey: "Krucinal, Louisi co si to sakra provedl?" Louis: "O cem to mluvis?" Harvey: "Prave jdu ze schuzky s Charlesem Forstmenem, a prave, kdyz jsem na nej chtel vytahnout ty akcie, rekl mi, ze uz mi nepatri, protoze jsi slozil Vexleruv projekt." Louis: "Snazil jsem se ochranit nasi firmu!" Harvey: "Kdo ti takovou blbost nakukal?" Louis: "Prece Jessica!" Harvey: "Rekla ti, abys s tim pockal a ty to vis." Louis: "Mas mobil? Nahanel jsem te. Nechal jsem tri vzkazy." Harvey: "Kdybys mi nechal milion vzkazu. Rekla ti, ze mas pockat, co ja na to, jenze tys neposlechl, jako pokazde a zase si to zvoral." Louis: "Podivej, Harvey, ja posloucham. Vzdycky posloucham na slovo. A co z toho mam? Kulovy! Mozna nejsem partner, ale nejsem zadnej brigadnik. Rozumis? Nemohl jsem te nikde sehnat. Tak jsem se rozhodl, ze to vezmu na sebe, sakra. Harvey: "Chces vedet proc nejsi partner, Louisi? Kdykoliv neco vezmes na sebe, tak to akorat podelas. Louis: "Co po me chces, Harvey? Jak bych to mohl napravit?" Harvey: "Chces neco udelat, Louisi? Nez, abys mi po Donne posilal priblbly hrnicky, bud tak laskav a neplet se do mych veci." ()

Reklama

Mitin 

všetky recenzie používateľa

Při tomhle díle jsem si už říkal, že jestli se ten deal potáhne ještě chvíli, už se zblázním. Naštěstí se z toho na konci dílu dostaneme. Rachel je čtvrtou sezónu taktéž nesnesitelná. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama