Reklama

Reklama

Bláznivá jazda

  • Česko Pařmeni (viac)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komédia o ženíchovi a troch svedkoch, ktorí sa vydajú na cestu do austrálskeho vnútrozemia na veľkú svadbu.
David a Mia sa krátko po zoznámení do seba zaľúbia a zažijú spolu prázdninovú romancu, po ktorej David požiada Miu o ruku. Mia súhlasí a David odchádza domov do Anglicka, aby na svadbu zavolal svojich troch najlepších kamarátov. A keďže svadba sa koná v Austrálii, vydá sa spolu s nimi na cestu. Svojrázni svedkovia sa postarajú o množstvo komplikovaných situácií a zažijú na vlastnej koži význam sľubu „v dobrom aj v zlom". Bláznivý príbeh je klasickou ukážkou komplikovaných vzťahov ženíchových kamarátov s rodinou nevesty. Rodinné putá sú síce silnejšie, ale rovnako neodbytní sú aj Davidovi kamaráti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

ariari 

všetky recenzie používateľa

je tam všetko, čo tam má byť. Uff, Tak trápne situácie vykreslené výborným nápaditýmn spôsobom. Trocha pripomínalo funesovku, ale len nápadmi, Najviac prekvapil super výkonom Kevin Bishop ,ale aj celkovo nám štvorica dostatočne liezla na nervy, aby sa bolo na čom smiať. Určite viac potešil ako známe pařby v Las Vegas a podobné počiny. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

Reklama

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,A co když má třeba prdlavou vagínu.“ Pařmeni se snaží okopírovat formát puberťáckých komedií alá série snímků American Pie. Jenže se to vůbec nedaří. Postavy jsou doslova odporné, marně jsem tam hledal alespoň jednu, která by mi nelezla na nervy. Příběh je naprosto v pořádku, nečekaná svatba je dobré místo pro tento typ filmu. Ale vtipy se vůbec nepodařily – trable s beranem jsou mimo mísu, sjetá mamka vlastně nic zvláštního nepředvede, celá linka s dealerem drog do zbytku vůbec nezapadá, a vůbec se všichni chovají jako naprostí idioti i za rámec puberťácké odreagovávačky. Jo a hlavně v tomhle filmu nejsou žádná pěkná děvčata, což je prohřešek největší! ()

JJ.Gibson odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle ten anglický pokus o Hangover selhává snad úplně ve všech. Ve výběru herců, ve fekálních vtipech, v beranovi, v trapnosti okamžiku, krátce řečeno úplně ve všem. Takže jsem si párkrát ublink, sem tam jsem se sebe zeptal, proč nedělám něco smysluplnějšího, než se dívat na tohle a pak jsem s radostí ohodnotil odpadem!!!!!!!!!!!! ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama