Reklama

Reklama

Bláznivá jazda

  • Česko Pařmeni (viac)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komédia o ženíchovi a troch svedkoch, ktorí sa vydajú na cestu do austrálskeho vnútrozemia na veľkú svadbu.
David a Mia sa krátko po zoznámení do seba zaľúbia a zažijú spolu prázdninovú romancu, po ktorej David požiada Miu o ruku. Mia súhlasí a David odchádza domov do Anglicka, aby na svadbu zavolal svojich troch najlepších kamarátov. A keďže svadba sa koná v Austrálii, vydá sa spolu s nimi na cestu. Svojrázni svedkovia sa postarajú o množstvo komplikovaných situácií a zažijú na vlastnej koži význam sľubu „v dobrom aj v zlom". Bláznivý príbeh je klasickou ukážkou komplikovaných vzťahov ženíchových kamarátov s rodinou nevesty. Rodinné putá sú síce silnejšie, ale rovnako neodbytní sú aj Davidovi kamaráti... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

fox171cz 

všetky recenzie používateľa

Opravdu tento film vypadá jako by patřil do rodinky série "The Hangover". Ale přesto mi to nevadilo, že některé věci si lehce vypůjčili od kolegů z USA, protože mi připadalo že se dívám na zcela originální film. Srandy jsem si užil převážně v druhé části filmu, kde o ně není žádná nouze. Herecká čtyřka byla si myslím na můj vkus slušná a nijak mi jejich výstupy nevadili. Pokud tedy "Pařmeny" nesrovnáváme přímo s "The Hangover", protože rozpočtově budou ty filmy hodně odlišné, dočkáte se super zábavy. 75% ()

kenileja 

všetky recenzie používateľa

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

Reklama

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,A co když má třeba prdlavou vagínu.“ Pařmeni se snaží okopírovat formát puberťáckých komedií alá série snímků American Pie. Jenže se to vůbec nedaří. Postavy jsou doslova odporné, marně jsem tam hledal alespoň jednu, která by mi nelezla na nervy. Příběh je naprosto v pořádku, nečekaná svatba je dobré místo pro tento typ filmu. Ale vtipy se vůbec nepodařily – trable s beranem jsou mimo mísu, sjetá mamka vlastně nic zvláštního nepředvede, celá linka s dealerem drog do zbytku vůbec nezapadá, a vůbec se všichni chovají jako naprostí idioti i za rámec puberťácké odreagovávačky. Jo a hlavně v tomhle filmu nejsou žádná pěkná děvčata, což je prohřešek největší! ()

P@\/EL 

všetky recenzie používateľa

Pěkně svižná a hodně vtipná komedie na téma loučení se svobodou a svatba. Některé fórky jsou řádně šílené a ujeté a to je přesně to pravé ořechové, co mě na filmu bavilo. Zapletení se s drogovým dealerem, namol ožralý svědek, náročný otec nevěsty, do toho všeho beran, co sežere obrovskou dávku kokainu, rozjedou zamotaný příběh plný prekérních komických situací, které svatbu komplikují. ()

ludovit14 

všetky recenzie používateľa

Few Best Men-je jedna scénáristická vykrádačka s viacerých filmov-ktorá vôbec nefunguje a už v polovičke filmu musí mať divák toho dosť.Oproti Vo štvorici po opici sú to malé zmeny,ako napr:sfetovaná svokra,namiesto LEVA je BARAN-ktorému sa rýpu v zadku-a takisto sa po opici preberú a nič si nepamätajú ako aj drogy sú na dennom poriadku.Je to samé klišé a klišé-ktoré pôsobí veľmi trápne.HOD:27%.Škoda času!PS: scenárista Dean Craig je jeden veľký chudák a môže sa hanbiť-čo je toto za človeka? ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama