Reklama

Reklama

Blood Runs Cold

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva  bývalého priateľa s niekoľkými kamarátmi. Nakoľko nechcú prerušiť príjemnú zábavu, rozhodnú sa presunúť na Winininu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení na boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Mam pocit, že Sonny Laguna je asi tak patnactilety grinder co si občas natočí nějaký film. Vytvořil fajneho vražedníka s beranicu a cedníkama na očach, z kterého se po úderu sekyrou či píchnutí šroubovakem zespoda do hlavy, práší jak z chlupaté deky, a samozřejmě bude stále žít. Dobrý grind je i crustový jedinný skřek, který za celý film vydal. A vůbec asi nejlepší je záběr digitální nudle visící z nosu mlade hlavní hrdinky :) I Céčkové filmy mají své oblíbence. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Pracovne vyžmýkaná " herečka " je vysadená z pracovného procesu , aby si dotankovala energiu znásilnenú každodenným stresom. Zasekne sa vo svojom rodisku a to priamo na horskej chate prenajatej svojím šéfom. Tam sa utvrdí aj v tom , že stará láska sa snaží nehrdzavieť. S bandičkou zbytočných figurín ( potrebných len na slashing ) absolvuje neplánovaný relaxačný " survive " tréning.. Mrazivý pocit zo snímku mám len vďaka snehu a do formátu 16 : 9 natrhnutej držky hlavnej kill-postavičky , ktorá sa o " murderjoy " postará. Vykrádačka momentky zo " SHINNING " vyvolá úšklab , ale slasher mám lekárom predpísaný , takže síce nepresvedčivé , ale OK. Za málo peňazí , celkom slušná slashoidná ( síce nedoladená ) muzika. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Poznáte to keď sú štyria v opustenom dome a prvý sa zobudí a ide sa prejsť a chňap,chňap,prask-mŕtvy, vzápätí sa zobudí druhá a ide hľadať prvého bum,bac prask-mŕtva, zas vzápätí sa zobudí tretí a ide hľadať prvých dvoch bum,prask,tresk-mŕtvy a vzápätí,vzápätí sa zobudí posledná a vidí na podlahe krv a nenapadne ju, že jej spoločníci môžu byť už po smrti a začne ju umývať. No logika tu hra druhe husle čo poviete? A teraz vážne, takéto filmy sa nezívajú strata času. Spracovanie je totálne amatérske a debilné,herci nesympatický a veľmi zle hrajúci a kamera sa tiež nevyznamenala. Potešil som sa krátkej stopáži , ale mohla byť aj kratšia. Jedine gore efekty mali svoju úroveň a vraždy neboli mimo záber, len preto dávam 2*. Vôbec nechápem niektorých hororových fanúšikov, že takémuto primitívnemu filmu môžu dať 4* ,ale asi 100 ludí 100 chutí, lebo inač neviem, prečo to tak je. ()

IceQueen odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď nájdem v kuchyni na dlážke dva litre krvi, tiež skočím po kefku a kýblik, upracem a potom (možno predtým, už neviem) si urobím raňajky. To hovorím o hlavnej hrdinke, ktorej parťáci niekam "odišli". Dúfam, že som nevyzradila príliš veľa z deja a váš zážitok zo sledovania dosiahne aspoň takej istej kvality, ako ten môj. Nový level stupidity. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej, rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva ex-priateľa s pár kamarátmi. Nakoľko príjemné zábavu nechcú prerušiť, rozhodnú sa presunúť na Wini-inu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení v boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! Amaterizmus v tomto snímku cítiť na sto honov. Herecké výkony, nevýkony, vrátane dialógov, spĺňajú predpoklady toho, čoho som sa obával najviac - to bol des. Podaktoré efekty taktiež nič moc. No gore, to ma ozaj milo prekvapilo! Pár záberov naozaj slušných. Nemám slabosť pre tieto nízko-rozpočtové snímky za 5 korún, ale napriek milión krát obohranému slasher príbehu, "vrah VS skupinka mladých", od ktorého som nič nečakal, celkom spokojnosť - 50%. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Během 35 dní natáčení se pohybovala teplota okolo -15 až -20 °C. (Cheeker)

Reklama

Reklama