Reklama

Reklama

10 vecí, ktoré na tebe nenávidím

  • Česko Deset důvodů, proč tě nenávidím (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V prvý deň v novej škole sa Cameron (Joseph Gordon Levitt) okamžite zaľúbi do Bianky (Larisa Oleynik), krásneho dievčaťa svojich snov. Jediný problém je, že Bianka má zakázané chodiť na rande... až kým na rande nepôjde aj jej nevľúdna a neobľúbená staršia sestra Kat (Julia Stiles)! Cameron sa tento problém pokúsi vyriešiť a vytipuje si jediného chlapca, ktorý by sa ku Kat mohol hodiť: záhadného zlého chlapca (Heath Ledger), ktorý má tiež škaredú povesť. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (588)

novoten 

všetky recenzie používateľa

Napoprvé, po zvláštní směsici melancholie, nostalgie a optimismu jen pár hodin po vlastním maturitním plese, bylo Deset důvodů mým malým pokladem, u kterého jsem nechtěl vidět chyby, užíval jsem si strhující romantiku, svěží scénář i režii, Ledgerovo charizma a nádhernou sesterskou dvojici. Jenže napodruhé vše působí jako parodie na sebe sama. Scény, které dříve nechávaly pozitivní vzpomínky, jsou najednou jenom sterilní a nevtipnou parafrází na Shakespeara a i když písnička na stadionu pořád funguje a scéna s kytarou je pro mě pořád ještě úžasný emoční vrchol, je mi trochu smutno, že už se nedokážu nechat strhnout středoškolskou naivitou. Některé filmy by měly být viděny jen jednou. ()

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasická a tuctová teenage komédia, ktorá to našťastie nepreháňa so sexuálnymi vtípkami (ale ani ich nedrží na uzde) a snaží sa držať romanticko-školskej línie s predvídateľnými dejom v triáde: stávka - zaľúbenie - odhalenie na plese. V čase, keď to vyšlo, zrejme nikto netušil, že tri hlavné postavy to dotiahnu herecky ďaleko a jeden dokonca za púhych 27 rokov života. Film zdobia dobre vybrané songy a že každý je hetero (dnes prakticky nemožné). ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Priemerná, pozerateľná teen komédia, ktorá narozdiel od väčšiny, aspoň nerozčuľuje a dá sa bez ujmy na zdraví dopozerať až do konca. Ja však nesúhlasím s výrokom Kat Stratfordovej: ".....nechcela som ísť so stádom, chcela som byť iná..." Myslím si pravý opak. Je veľmi dôležité udržať sa v "stáde". Chápem, že to môže byť lákavé, a keď je človek dobrý, môže si dočasne získať obdiv od ostatných, ale nakoniec... časom ho aj tak všetci znenávidia, pričom dôvodov bude veľa a budú sa od človeka k človeku líšiť. Človek mimo stáda dlho "neprežije", takto sa šťastie nedá nájsť. Je dôležité naučiť sa žiť v tom stáde a radšej si s každým vychádzať. Myslím, že na konci to pochopila aj ona. 60/100 ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nie je to môj štýl (americké teeneagerské komédie), ale je to prekvapivo zaujímavé a dobre. Vtedy ešte nie moc známy herci utiahli film skvelo a Heath Ledger sa osvedčil ako skvelý herec. Film nič moc zaujímavé nové nenaservíruje, ale vie to pekne roztočiť aj s tým čo tu už bolo.Jednoduchý, ale zaujímavý dej je skvelo zrežírovaný, má tempo a štýl, fajn postavy sa starajú o to aby sa divák nenudil, takže aj vtipný humor a fajn zábava je namieste. Skratka fajn oddychovka s dobrými hercami. 70% - 3* ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (30)

  • Budova, ve které se natáčelo, je střední škola v Tacomě, stát Washington. Původně se jednalo o luxusní hotel, který byl po požáru přestavěn právě na školu. (Elisebah)
  • Paintballový areál byl vytvořen poblíž Seattleského plynárenského komplexu na břehu jezera Union, což je oblíbené piknikové místečko. (Elisebah)

Súvisiace novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (viac)

Reklama

Reklama