Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh amerického agenta, který má za každou cenu v Sofii vypátrat vraha, který zabil několik zločinců. Agent se zamiluje do tanečnice, pohybuje se ve společnosti diplomatů v nejrůznějších místních barech, navštíví psychology, zatímco se snaží splnit svůj úkol. Podaří se mu zjistit kdo je vrah, a podaří se mu ho zlikvidovat? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (19)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně to není tak zlé, jak tu všichni píšou. Jde o naprosto v pohodě koukatelný film, s mizerným scénářem a předvídatelným dějem. Herci sympatičtí, režisér Florentine je v akčních scénách ve svém živlu a všechno to docela odsýpá. Bohužel scenáristé si s dějovými zvraty příliš poradit nedovedli a Sofie tak působí jako kombinace akčního filmu, levného televizního thrilleru a špatného dramatu. Jde o po všech stránkách průměrný film, na který divák do druhého dne zapomene. Pokud ale člověk hledá něco nenáročného na večer, dá se pořídit i hůř. 50% ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to veľmi slabý krimi thriller od Isaaca Florentina. Má priemerný príbeh o americkom agentovi, ktorý má v Bulharsku vyšetriť sériu vrážd rôznych zločincov a zastaviť zabijaka za každú cenu. A navyše sa mu zapáči miestna tanečnica. Spracovanie je ale niečo hrozné, neviem, či bolo pôvodným zámerom vymyslieť ten najnudnejší a najnezaujímavejší dej, ako sa len dá, ale tak to vyzerá, lebo toto je už skutočne umenie. Celý čas je to len súbor po sebe idúcich nanajvýš zbytočných scén a nezaujímavých dialógov, pričom sa celý čas striedajú tri, štyri typy scén, návšteva baru, veľvyslanca, psychológa a nejaká náhodou trochu odlišná scéna a takto sa to opakuje po celý film. Až posledná štvrťhodina sa už o niečo posunie, ale to je tak všetko. A navyše ten akože šokujúci zvrat, ktorý je pritom jasný po prvých pár minútach je už extrém. Akcie je tu veľmi málo a aj tá je iba priemerná. Od Florentina by som len predsa očakával viac, po asi polminútovej likvidačnej akcii na začiatku filmu si na druhú akčnú scénu treba počkať až na koniec filmu a to je pri takomto deji skutočne len zlý sen. No ani ten záver nie je nič výnimočné, znovu len obyčajný polminútový súboj, ktorý je pre tohto režiséra ťažký podpriemer a jedna trochu väčšia prestrelka, nič viac. Herecké obsadenie za moc nestojí, aspoň trochu tu zaujme iba Christina Slater, ktorý len predsa má aj nejakú tú charizmu, Sutherland sa ukáže pár krát a zvyšok nestojí za nič. Čo sa týka réžie a technickej stránky, tak ma tiež nenapadá nič, čo by sa dalo pochváliť, keby sa občas neobjavil Florentinov trademark, jeho špecifické priblíženie obrazu, tak ani neviem, že to točil on. A záporom je aj prostredie filmu, typické Bulharsko. Vôbec nechápem významu tohto filmu, tu nie je vôbec nič, čo by mohlo kohokoľvek zaujať, neskutočne nudný dej, zúfalo málo akcie a slabé postavy. Nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, od tohto filmu som ani moc nečakal, len som bol zvedavý na najnovší Florentinov film, no takúto katastrofu som teda nečakal. Je mi jasné, že Florentine chcel skúsiť aj niečo iné, ale nechápem, ako sa vôbec dá vybrať takýto mizerný scenár a ešte viac nechápem, ako niekto môže niečo takéto nudné napísať. Najzbytočnejší film, aký som videl minimálne za posledný rok. Nedoporučujem nikomu. 23% ()

Reklama

alienemo odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako sa tomu hovorí? Konské lajno gigantických rozmerov. Natrafil som na to náhodou v telke. Popis znel sľubne, Florentine vie točiť slušné béčka, tak som to pozeral. Už keď som videl Slatera bliklo mi varovné svetlo. Ale keďže pár jeho filmov dosiahlo znesiteľné béčko, a ukázal sa aj Sutherland, tak som to riskol. Nevyplatilo sa. Slaterovi robi gardedámu škaredá pornstar, dej neexistuje, akcia otrasná, dialogy nemajú zmysel. Škoda času. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Herecké obsazení zní lákavě, leč moc toho nepředvedou. Obsahově to také pokulhává. Málem jsem to vypnul. CITÁT - Jste jediněčný...... Moc se mi to nelíbilo, a jediným opravdu velkým lákadlem je Elika Portnoy. Její proměny jsou dokonalé a vždy zůstane krásnou a pohlednou. Slyšet jí zpívat a vidět ji tančit, to stojí alespoň za jedno puštění tohoto příběhu. Připočtu celkem dobrou hudbu a dávám 40%. ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Bylo to asi takhle: Slejtr se objevil a něco říkal. Nějaká odporná, ale fuckt odporná, prkenná bloncka má trauma. Opět se objevil Slejtr a něco říkal. Nějaká bruneta odpráskla pár Bulharů tak, že je střelila do ramene a oni okamžitě zemřeli. Odporná bloncka má zase trauma. Neuvěříte, ale znovu se překvapivě objevil Slejtr a něco říkal nějakým Bulharům. Nevím, jestli to bylo k ději nebo jen tak mlel. Bruneta odpráskla dalšího Bulhara a jeho psa. Bulhara střelila zase do ramene a ten namístě skapal. Pes nevím. Slejtr se náhle objevil u Šadrlenda a něco si povídali. Zřejmě to bylo něco zajímavého, ale smysl to moc nedávalo. Znovu odporná bloncka a její trauma. Slejtr se objevil na poli, něco tam očumoval a opět něco povídal. Něco o teroristech. A právě v tu chvíli mi došla trpělivost, zamumlal jsem něco o tom, že se na to, kurva, nedá dívat, klikl pravým na adresář Assassin's bullet, vyhledal odstranit a klikl levým. A raději jsem to ještě pro jistotu vyvajpoval, aby se to už nikdy znovu neobjevilo. Bylo to tuším v čase 42:28. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Pri odstrelení druhého cieľa si je možné všimnúť, že Pomstiteľ si pred výstrelom upravoval na puške vzdialenosť, ale pri pohľade cez zameriavač je vzdialenosť stále na nule. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama