Reklama

Reklama

2 baby na mizine

(seriál)
  • Česko 2 $ocky (viac)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrajú:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(138)

Caroline a Max pracujú ako čašníčky v jednom brooklynskom bistre. Obe ale pochádzajú z úplne iného prostredia, Caroline bola kedysi veľmi bohatá, Max vždy trela biedu. Carolinin otec si odpykáva vo väzení trest za podvody a Caroline kvôli nemu prišla o svoj trustový fond. Max sa ju snaží v práci podporiť, zatiaľ čo Caroline dostane nápad, ako by si mohli obe dievčatá privyrobiť - budú predávať mafiny, ktoré Max pečie. Pretože Caroline nemá kde spať a prebýva v metre, Max sa rozhodne vziať ju k sebe domov. Čoskoro sa z oboch servírok stávajú kamarátky a nerozlučná dvojka v podnikaní. Caroline sa už totiž v hlave rodí plán, ako môžu spolu s Max zbohatnúť. Otvoria si vlastnú cukráreň, ale k tomu všetkému chýba jediné – zohnať dostatok hotovosti, aby mali kapitál na rozbeh. No vždy sa napokon ocitnú na mizine. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa majo25 k tomuto seriálu (2)

2 baby na mizine (2011) 

Sexistický a hlavne nevtipný novodobý sitkom, ktorý je pozerateľný iba vďaka vnadami obdarenej Kat Denningsovej. Hrať však veľmi nevie. Vtipov vyplývajúcich zo sittuácií je minimum, všetko je postavené iba na (väčšinou trápnych alebo nudných) hláškach. ()

A příběh o starém kole (2014) (S04E04) 

Epizóda, v ktorej sa konečne Han vysmieva z Max a ju ide z toho rozhodiť. ()

Reklama

Reklama