Reklama

Reklama

Megan Stewart (Rachel Quinn) je v najlepšom veku a väčšinu svojho času trávi na internete videochatom s priateľmi. Keď sa raz zoznámi so sympatickým Joshom (Dean Waite), rozhodne sa s ním stretnúť. Stretnutie sa však stane pre ňu osudným... (TomX2)

Recenzie (155)

uiu 

všetky recenzie používateľa

Horor??? Tohle kritérium radši škrtněte a nechte v žánrech jen drama. Příběh koncipovaný v dnes produktivním stylu ruční kamery o dvou čtrnáctiletých kamarádkách, z nichž nejdřív zmizí jedna a následně i druhá krátce potom, co si zaskypují s neznámým Joshem. Zatímco ostatní věří tomu, že dívky spolu utekly, neboť o tom často mluvily, pedofilní Josh je obě znásilnil a zavraždil. To není horor, to je bohužel skutečný úděl našeho světa. Ovšem poslouchat čtrnáctku, jak básní o kouření penisů a leze z jednoho večírku na druhý, to je horor. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ta holka v mym sklepě já miluju jí slepě Dělám všechno pro ní ona jenom slzy roní. Odkaz ktorý nám tu zanechal dungeon master Josef Fritzl nenechal na svoje filmové prevedenie dlho čakať.. Samozrejme ide o úplne iný príbeh ale dievčatá,maniakálny sklepmistr a pivnica zostali ingrediencie v svojej podstate nezmenené . Ale po pravde, mal som čo robiť aby som to dopozeral.. úvodná 3/4 hodinka bola nesmierne nudná...Bolo to ťažko neautentické ale tvárilo sa to vážne ako smrť. Jediné čo tu stálo zato bolo posledných 22 minút psychického teroru, mučenia a násilia ... No a samozrejme ešte tie 2 nechutné fotky, niekde v polovičke, ktoré tam tvorcovia strelili ešte pred tím než bol divák pripravený na morbidity ... ()

Reklama

Tereszka33 

všetky recenzie používateľa

Pro mě slabší odvar filmu The Den. Party, nadržené náctky, opovrhování rodiči. Náhled do života kamarádek, jejíž osud nestane se zrovna radostným. První 3/4 filmu jen hlasitě oddychuji a kroutím hlavou nad tím, kde společnost směřuje. Jako upozornění před nástrahy internetu, ano. Pozastavit by se také daleko nad mravní výchovou rodičů. Poslední díl filmů se konečně rozjíždí, ale ne natolik, aby mě to posadilo na zem. 10 minut záběru na lopatu, mě také moc nevzrušuje a nedodává mi chuť filmového zážitku. 2 hvězdy, za dvě fotky Megan. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

No já nevim. Na tyhle skutečný události mám svuj názor, takže to beru s rezervou. A jako ff film se to taky moc neosvědčilo. Třičtvrtě hodiny jsem koukal, jak si dvě, místy tři, čtrnáctiletý telata vyměňujou zkušenosti o tom, kdy a kde koho vykouřily kvůli troše fetu. Pak jedna z nich zmizí a teprve pak to začne bejt trošku zajímavý a když se ztratí i druhá, dojde dokonce i na skoro hororovou scénu. Ale jinak se jedná pořád o podprůměr. Jako většina ff filmů. 30% ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade ide skôr o skutočnú drámu ako o horor. Je to docela kvalitne natočené, tie video rozhovory či volačky dávajú tomuto snímku niečo do seba, vyzerá to fakt reálne za čo palec určite nahor. Stále sa niečo deje, dokonca i na tých mejdanoch a vy stále čakáte ako sa teda Megan stratí. Má to šmrnc, napätie a posledných 20 minút ani nedýchate. Nenápadný filmík, ktorý docela uspokojí. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (14)

  • Film bol nakrútený už v roku 2006 s rozpočtom 30 000 až 35 000 dolárov, ale spoločnosť Anchor Bay Films ho vydala až o päť rokov neskôr. Film bol natočený v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Väčšinu hercov tvoria neskúsení alebo začínajúci herci. Obsadenie bolo zámerné, keďže Goi chcel, aby postavy stvárnili neznámi herci, čím film získal "ducha reality". (Arsenal83)
  • Niekoľko rokov po vydaní filmu oslovila produkčná spoločnosť v Mexiku Goia, aby urobil remake filmu v španielskom jazyku s mexickým obsadením. Goi ponuku odmietol, pretože sa nechcel vrátiť k tak pochmúrnej téme. (Arsenal83)

Reklama

Reklama