Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Pekný príklad toho kam táto naša slávna spoločnosť speje - do hajzlu. Film o ľuďoch, ktorí sa rozhodli, že chodiť na pivo s kamarátmi do krčmy je "lejm",ale popíjať ho pri obrazovke a zabávať sa na videách je "kúúl". Problém je v tom, že na svete existujú zmetci, ktorí nemajú problém poslať váš "fajrvól" do piče a znepríjemnia vám život. No a potom sú tu samozrejme takí, ktorí radi zaplatia za to, aby si mohli vyhoniť na "lajf stríme" vašej popravy. Tiež si sem tam rád nejakú tú popravu pozriem, ale mne stačia Aláhovi Akbárovci s nožmi, poprípade nejaký ten Los Zetas s kálačkami a mačetami. Takže námet je celkom aktuálny a príjemný, a z počiatku ma to fakt navnadilo. Problém prišiel potom, keď sa to začalo hrať na "slešer"... to už bola nuda. Ale aby som nebol taký krutý, tak ja tie tri za námet a kus originality dám. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Elizabeth pracuje ako testujúci užívateľ novej "web chate" siete, "the Den". Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Nakoľko je polícia bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. Odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitá v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa, tvárou tvár, narušenému psychopatovi? Pomerne originálny "found footage" nie tak celkom splnil čo si predsavzal. Nie, že by dostatočne vďaka pár slušným gore scénam či priemerným lakačkám nezaujal, no nebola to zas taká pecka, z ktorej by divákovi padla sánka. Každopádne, "milé" osvieženie pre nudný podvečer - 60%. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku docela nově a neokoukaně stvořenej filmek,ale postupně to docela ubíjí,až sem dospěl k naprostý apatii.A protože sem pro klasickou rozmluvu u piva(jen debil pije pivo s kámošem sedíc u kamery na soc.síti),tak mě všichni ti čuráci a kundičky byli zcela u konečníku.Zlatý Vraždy po internetu,to bylo alespoň napínavý.30%. ()

A.Fish 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle nějak vypadá stoprocentě využitá stopáž, která je nejenom blahodárná ale taky po celou dobu nenechá vydechnout a ještě se stupňuje. Nejsou tu žádný zbytečný kecy ani hluchá - zívací místa. The Den je již několikátý takto zpracovaný film, který jsem viděl a musím říct, že mě toto zpracování stále baví a vůbec tu nehodlám šetřit hvězdama a remcat. Konec ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

priznam sa, nie som clenka klubu otrlych divakov a parkrat som veru musela stopnut film, ist sa napit vodenky, trosku priotvorit okno a potom sa k tomu s velkym "ach jesus" zase vratit. nebolo mi vsetko jedno. ten zaver ma sklamal, radsej by som prijala verziu "one crazy man show", ale no dobre. takze mile deti, internet je fuj fuj fuj, ruky prec, ak chcete prezit do rana! ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama