Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(viac)

Diskusia

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Caesar/

Súhlasím, že jednotka je super a dvojka stojí za hovno. Ale príbeh nemal ani prvý diel. Po dejovej stránke to bola absolútna chujovina, ktorá žila z nezabudnuteľných akčných scén a možno najlepšej bojovej choreografií vo filme ever. Druhá vec ktorá je blbosť, že sa jedná o rýchlokvašku. Film sa točil niekoľko rokov a dali si na dvojke záležať. Bojovali s povodňami, prekročili rozpočet. Scény sa točili dosť natvrdo a natáčanie sa občas prerušovalo aby sa hlavné hviezdy spamätali zo zranení. Akcia sa piplala do podrobna. Takže určite sa nejedná o odfláknuté pokračovanie. Ale tvorcovia mali nejakú víziu, čo chcú fanúšikom ukázať. A tá sa úplne líšila od toho, čo chcel fanúšik reálne vidieť. Tony si to natočil sám pre seba a určite sa bude kochať na svojích lakťoch a kolenách. Ale my ostatní to nadšenie nezdielame.

Uživateľ AD P zmazal svoj príspevok.

Caesar/

Caesar/ (hodnotenie, recenzie)

Po skvělé jedničce na kterou nikdy nezapomenu protože tam byl příběh s neskutečnou akcí se objeví rychlokvaška bez zajímavích scén a bez příběhu fuj fuj fuj

na príspevok reagoval AD P, ywo666

prome

prome (hodnotenie, recenzie)

ARI50

Já nepochopil tvůj komentář. Film na který odkazuješ je Tom Yum Goong a toto je jeho pokračování. Trilogie Ong-bak jsou jiné filmy. To, že Tom Yum Goong má jako český název Ong-Bak 2 se řešilo na diskuzi u Tom Yum Goong. Mimochodem, zapracuj trochu na češtine. Ano, chybu může udělat každý, ale co je moc, to je moc.

na príspevok reagoval ywo666, ARI50

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

No tak to teda pokaslali. Pocitace ovladli uz aj byvaleho realistu Tonyho Jaa:) Najvacsie prednosti prvych Tonyho filmov zabili tak ze ich zdigitalizovali. Skoda. No ale oplati sa to pozriet aspon kvoli Marresovi Crumpovi. Ten chlap je postrach.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

tak ,  tak , přesně když to s rovnám s předešlými díly,  jedním slovem katastrofa 

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Kurňa to na toto som sa tak dlho tešil. To toto veľdielo stálo ťažké prachy a natáčalo sa asi 100 rokov?? No škoda. Nemôže sa vždy dariť. Dúfam, že aspoň v Amerike sa Tony pochlapí.

Segii

Segii (hodnotenie, recenzie)

Hej ale mislym si že na 4 by zarobilo viac kedže 1 bola odpad 2 a 3 super tak 4 opet z Bojkou viroby viac a bolo by super keby to šlo do kin.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Trailer nevyzerá zle, ale až na ten úvod, kde je Tony presne ten borec, ktorého som si obľúbil ma to ani nijak zvlášť nenadchlo. Celé mi to príde až moc umelé, chýba mi tu tá čistota akcie, ako bol Ong-Bak a Tom yum goong. Ale aj tak sa teším, no už beriem pomaly za samozrejmosť, že vrchol akcie za poriadne dlhú dobu bude Special ID.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Segii

Zarobili? Napríklad trojka sa len tak tak zaplatila. Na to ako je séria populárna, moc peňazí nepoberie. A do kín to asi nepretlačia.

Segii

Segii (hodnotenie, recenzie)

ywo666 Hej to som čital no určite by natom zarobili všetci ked tam bude hrat scott . Niekde som čital aj kusok zo scenara a vizeral dobre. Ninja 2 super tešim sa.

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Segii

Niekde sa spomínalo, že sa to plánuje, ale majú problém, že Adkins už pýta viac ako pri posledných dvoch dieloch (logicky). Takže buď zvýšia rozpočet, alebo Scott zľaví. Bude mať ale niekoľko zaujímavých filmov. Hlavne Ninja II vyzerá nádejne.

Segii

Segii (hodnotenie, recenzie)

tešim sa nan ale viac na undisputed 4 dufam že bude . neviete niekto viac ? 

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

AD P

Končene zistil, že v budhistickom kláštore moc peňazí nezarobí. INak som rád, že film sa konečene hýbe spraávnym smerom. Zdá sa mi, že prvý odhad premiéry bol rok 2012, takže dva rky odklad napriek tomu, že natáčanie štartovalo normálne je slušné oneskorenie.

AD P

AD P (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Bohuzial toho uzivatela pozname ( esteze nie osobne ! ). Este dobre ze tam nehraju aj hafani, to by pre neho bolo.... Inak je fajn ze sa Tony konecne rozbehol. Snad zaboduje a akcny zaner ziska viac fanusikov .

na príspevok reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Segii

Trailer solídny. Ale to bude zas kurva o slonoch? Tony by už mal rozkopáva rite pre nejaký lepší dôvod. Aj keď poznám užívateľa, ktorému slony páčia.

na príspevok reagoval Wacoslav1, AD P

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

619REY619

AAAAAAAA konečne niečo funguje. No môžem povedať, že trailer je spravený úplne napiču. Ako film môže byť dobrý, ale ten kto strihal trailer nech si dá facku.

Uživateľ 619REY619 zmazal svoj príspevok.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

CaseyRyback007

Zas zmazané. Ešte aj s fb stránky to stiahli. Čo je to za uberkokotina. Človek si chce pozrieť trailer a toto mu robia. Fuck you youtube.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

CaseyRyback007

Takmer dokončené? Super. A ďalší projekt Tonyho by mohol byť film so Sammom Hungom a Van Dammom? Super. Konečne niečo potešujúce k tejto téme.

Reklama

Reklama