Reklama

Reklama

Cvičenie špeciálnej policajnej jednotky z Los Angeles sa skomplikuje, keď sa jej členovia ocitnú v prestrelke medzi dvoma znepriatelenými gangami. Uväznení v opustenom hangári musia čeliť presile a jediné čo majú k dispozícii, sú zbrane so slepými nábojmi. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (83)

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Tactical Force se daří parodovat snad všechno, co je alespoň trošku bráno vážně, ohledně speciálních jednotek. Stručně řečeno - jedná se o velmi laciné béčko, které i když se odehrává na hony vzdálené civilizaci, přesto tam padají nepřátelé, jak Američané na Omaha Beach. Přijatelným aspektem jest herecké osazenstvo, které sice jen mluví absolutně nicneříkající dialogy, ale potěší známé SG tváře. Překvapením bylo, že to docela uteklo, nenudil jsem se a nepopadal jsem se za hlavu, jaká je to zase blbina, ale i tak nečekejte nic speciálního! ()

Testament 

všetky recenzie používateľa

Nedal jsem na hodnocení, ale, oh my fucking God! Steve Austin a Michael Jai White-tak čekám nářez. Akční nářez. A ne, že nastoupěj jen proti pár trotlům, odehrává se to v jedné budově a tím akce končí. Sestříhané akční scény nejsou to ani špatně ani dobře.Prostě tak nějak nijak :). Kolik to proboha stálo? Asi tolik, co činí honoráře Austina a Whitea. Ne, ne a zase NE! ()

Reklama

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Ocitnout se někdy jako rukojmí, zavolám raději na pomoc nejbližší dětský pěvecký sbor, než tuhle bojůvku otylých, ovarových krků, které na plátno dostal snad jen jejich nesporný "herecký talent" a nadváha. Proti nim stojí přesila podobně "charismatických" pičusů, a tak o sebe mohou devadesát minut plácat pupky a vzájemně se rdousit v několika narychlo splácaných unimobuňkách. To vše podbarveno květnatými dialogy a scénářem tak sofistikovaným, že by se za něj nemusel stydět ani trojnásobný romský absolvent první třídy zvláštní školy. ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Čo budeme robiť?“ – „To čo vždy!“ – „Sme obkľúčení!“ – „Ich smola!“ Nuž, čo nato povedať? Začnem tým, čo ma sralo najviac. 1. Kamera – to mal byť asi vtip, nie? Vizuál a lá homevideo, no hrúza! A celkovo technická stránka filmu je na rozpočet vyše 8 miliónov dolárov maximálne trápna a amatérska. Navyše pán režisér sa snažil o také cooloviny ako sú spomaľovačky pri súbojoch a efektné prestrihy, ale vo výsledku to pôsobilo veľmi kŕčovito (slušne povedané). 2. Herci – Steve Austin, Michael Shanks, Peter Bryant a Candace Elaine by si mali začať hľadať novú prácu, pretože to čo previedli sa na herectvo nepodobá ani trochu. Áno, viem, že v takýchto filmoch je herectvo druhoradé ale aj tak, ich „herecký“ prejav bol maixmálne trápny. 3. Scenár – slovné spojenie „béčková zlátanina“ je maximálne výstižné. A ten koniec, no no comment... Prečo teda nakoniec tá jedna hviezdička? Miestami to bolo aj trochu napínavé, i keď stále predvídateľné. Sem-tam sa pritrafila nejaká vtipná hláška, na ktorej sa dalo zasmiať, aj keď väčšinu času mi to pripradalo ako nepodarená paródia na swaťácke filmy. Potešila aspoň prítomnosť Lexy Doig a Michaela Jai Whitea, ktorí boli narozdiel od ostatných tiežhercov príjemným spestrením tohto inak veľmi trápneho počinu. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[6/10] Ako vždy tvrdý Steve Austin a tentoraz má aj dobrých kolegov so svojom tíme, proti nim stojí zaujímavá banda záporákov a k tomu ešte aj celkom dobrá akcia. Ako slušná akčná zábava áno, ale viac nie. Tento film sa nenesie v nejakom vážnom duchu, tempe a atmosfére, ale je to aj tak celkom dobrý film ktorý ma bavil ktorý ale treba ho brať s nadhľadom, ale už úvodne minúty ukážu ako máme tento film brať, nuž aj tak ma to bavilo. Čo sa týka akcie tak Austin je presne taký aký som čakal a akčné scény lepšie než som čakal. Prestrelky a aj tvrdé súboje v ktorých sa Austin zúčastnil sú good. Fajn oddychovka. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (6)

  • Masku klauna jednoho z lupičů bylo možné zahlédnout také ve snímku Recoil (2011), kde rovněž hlavní roli ztvárnil Steve Austin a za kterou také stojí společnost Nasser group. (SeBig)
  • Většina herců si zahrála - ať už větší či menší roli - v kultovním seriálu Hvězdná brána (od r. 1997). Michael Shanks se objevil jako doktor Daniel Jackson, Lexa Doig jako doktorka Carolyn Lam, Michael Eklund byl jedním z komparzistů, Peter Kent si zahrál Kintaca a později Bak'ala a Dan Shea ztvárnil Sylvestera Silera. (O´Neill)
  • Herec Michael Jai White, ktorý stvárnil jedného z hlavných hrdinov snímky, sa po zhliadnutí finálnej verzie vyjadril, že bol veľmi nešťastný. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama