Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fantastický dobrodružný příběh na základě vyprávění o legendárním námořníkovi Sindibádovi, který teď má za úkol nalézt pět magických kamenů, aby osvobodil město Basru od zakletí ďábelským čarodějem. Hledání ho zavede i na ostrov Amazonek, jejichž královna se ho pokusí zajmout, do bitvy s válečníky-duchy na ostrov smrti a konečně do boje se sebou samým v podobě svého dvojníka (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (30)

sandinista 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se k prasárně - tento 'skvost' jsem zhlédnul na YouTube, což ze zásady nedělám, avšak nebylo zbytí. Nikde jinde není film k nalezení. Chtěl jsem zažít nostalgii počátku 90. let, kdy jsem tuto horrorpunkovou perlu viděl u kamaráda s německým dabingem (takže jsem nerozuměl ani slovu) na nekvalitní nahrávce ze satelitu. Pánové a dámy, nostalgie se opravdu dostavila. A za tu je ta jedna *. Jinak to bylo opravdu špatné. Sindibád vypadá jak homosexuální opice - něco jako Muhammad Ali a Obama v jednom; herecké výkony jak z vánoční besídky na základce; triky 'FC do it yourself'; kostými z cikánského výprodeje; masky vytvořené ze šušňů z nosu a prdele. Jen ten hlavní budižkničemu Jaffar mi byl sympatický a po celou dobu jsem mu držel pěsti, i když jsem dopředu věděl, že dostane na tlamu. Viděno jako HD Movie 720p na YouTube, takže v reále kvalita něco jako kinorip + nesynchronní zvuk o cca 1 sekundu (stejně by mě zajímalo, jak se na tom YouTube ta kvalita měří). ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Všetkým, čo hodnotili film ako odpad: "Áno, aj ja ho hodnotím vnútorne ako odpad, takže nie som úplný blbec"... :-) Ale nakoľko žijem od malička s kulturistikou (otec prevádzkuje svoju vlastnú posilovňu ako živnostník, je aj profesionálny tréner, ja som taktiež tréner aj keď nie licencovaný), filmov s Lou Ferignom bolo fakt málo a tento jedinečný, vo svojej dobe z radu vždy mohutnosťou a veľkousťou vyčnievajúci ale predsa nedocenený kulturista a pôvodný Hulk v jednej osobe nikdy nedosiahol zaslúženej slávy, tak aspoň ja mu prilepším. K môjmu hodnoteniu prispel aj fakt, že som si hneď po ňom pozrel aj Pumping Iron (verní železu poznajú). Kto chce, nech hodí kameň, ja to ustojím... :-D ()

Reklama

Asia_Power 

všetky recenzie používateľa

Na Hulka se koukalo dobře na zbytek se nedalo koukat vůbec. Když si s hadů upletl ten provaz chvilku jsem marně doufala , že si to hodí a naskočej titulky. Bohužel ne. Každopádně musím vyzdvihnout masky. Něco takového jsem ještě nikdy neviděla a jasně to dokazuje, že italští prvňáčkové o výtvarce odvedli skvělou práci i když to značně navýšilo rozpočet , protože každej dostal za odměnu nanuka a zbytek padnul na steroidy pro Hulka, aby udržel diváky ve stavu alespoň z poloviny příčetném. Když na scénu přišly lasery tak už jsem jen čekala kdy se objeví Darth Vader a začne Sindibáda lákat na temnou stranu a poměří svůj světelný meč s jeho šavlí. Není to přímo sračka, spíš takovej poloprůjem. Každopádně hrozí že se u toho poserete...smíchy. ()

Pecival odpad!

všetky recenzie používateľa

Naolejovaný opičák Lou Ferringo s hereckým projevem z říše pekel, zachraňující svět od všeho zla za pomocí trpaslíka a vikinga v "lodi" o velikosti větších necek. Námět slibuje nefalšovanou guilty pleasure zábavu (a ze začátku se to filmu i docela daří), postupem času bohužel vysloveně dementní pasáže ubudou a zůstane jenom nuda. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Toto medzi najhoršie filmy nepatrí, veď je to sranda. Lou a jeho banda statočných námorníkov sa plaví bájnymi moriami a hľadá krištáliky šťastia, prosperity, mieru a bohviečoho ešte. Cestou-necestou pritom pobijú tlupu zombíkov, kanibalov, plecháčov a aby to nebola rutina, Sindibád vyzve na súboj ešte kameňožrúta, jeho slizkú hnijúcu odrodu a nakoniec samého seba. A že má svalovec aj niečo v hlave a nie iba v muskulatúre dokáže svojimi neotrelými nápadmi aké by obyčajnému pozemšťanovi ani na um nezišli. Z jedovatých hadov si upletie lano, vďaka ktorému vylezie von z hladomorne, ale preto, že má vychovanie tým plazom najskôr všetko pekne vysvetlí, podaktorých presviedča, iným výraznejšie dohovára a až potom sa ide do akcie. Jeho pľúca by mu tiež nejeden fajčiar závidel, nafúka nimi obrí balón. Takže diváci serióznych počinov zrak bokom, toto je jednoduchosť sama o čom vypovedajú tiež mená princeznej a princa (Alina / Ali), to aby sa dobre pamätali aj diváckej obci s ťažkým alzhaimerom. Samotnú princeznú pritom stvárňuje nikto iný než budúca Fantaghiro, ktorá sa trištvrte filmu tvári ako by mala silný orgazmus a pritom je pripútaná na vymývači mozgov. Asi vedľajšie účinky. V kocke teda film na ktorý sa nedá hnevať, pretože to vlastne myslí dobre i keď jeho silné zbrane sú inde ako si Taliani predstavovali. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Recenzie, ktoré boli určené na uvedenie v kinách, boli také zlé, že sa vo väčšine krajín dostal film namiesto kín rovno do videopožičovní. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal na mieste bez zvukového vybavenia a všetky dialógy a zvukové efekty boli nadabované neskôr. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Basre (Irak) a Ríme (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama