Reklama

Reklama

Šťastlivec

  • Česko Talisman (viac)
Trailer 1

Keď sa seržant americkej námornej pechoty Logan Thibault (Zac Efron) vráti domov z tretej misie v Iraku, je si absolútne istý, že pred istou smrťou mu v tom desivom pekle zachránila život jediná vec – fotografia krásnej mladej ženy, ktorú ani len nepozná! Po dlhšom pátraní sa mu podarí zistiť, kde žije a že sa volá Beth (Taylor Schilling), a tak sa ju rozhodne vyhľadať a rozpovedať jej svoj neobvyklý príbeh. Všetko však dopadne inak, ako si predstavoval, preto sa rozhodne zamestnať sa na statku jej rodiny a pomáhať pri chove psov. Beth je príťažlivý a milý, no zjavne silnou traumou poznačený mladík spočiatku nie veľmi sympatický a nedôveruje mu. A navyše má sama dosť vlastných problémov... No i tak sa medzi nimi postupne zrodí krehké priateľstvo, ktoré sa postupne začne prehlbovať a prebudí v Loganovom smutno srdci nádej, že by Beth preňho možno mohla byť niečím viac, než len talizmanom pre šťastie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (290)

Morzael 

všetky recenzie používateľa

Průměrná romantická slaďárna podle receptu Nicholase Sparkse, kterému snad klisché proudí v žilách a tep hraje ploužáky z devadesátek. Postavy tak moc šablonovitě vytvořené, stejně jako situace, až je to otravné, ale pokud máte duši romantika a náladu, asi vám to sedne. Plusem je hlavně další důkaz, že Zac Efron není až tak špatný herec, na jakého se odsoudil díky High school musical. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Príbeh,ktorý vás zaručene presvedčí o tom,že dokonalí muži existujú je hlavným dôvodom pozrieť si tento snímok.Chlap,ktorý to vie so psami,vie hrať na hudobnom nástroji,hrať šachy,číta knihy a navyše neskutočne dobre vyzerá.Ale toto snád nemôžeš myslieť vážne Nicholas Sparks!!Škoda toho klišé príbehu tak typického pre knihu.Dvaja sa stretnú,zaľúbia sa,prekonajú väčšie menšie prekážky a voualaaa máme tu Happy End!Zac prekvapil po výzorovej stránke.Konečne,,zhodil" vlasy od Muzikálu zo strednej,pribral a zmužnel.Proti tomuto nič nemám.Ale ten jeho dabing v češtine bol úplne vedľa.Degradoval jeho postavenie vojaka,ktorého stvárňoval.Vzhliadnuť v orig.znení a bude to v poriadku. ()

Reklama

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Podle zdejšího hodnocení jsem se tak trochu bála, co to bude. Ale úplně zbytečně. Je to romantický film se vším všudy. Zápletka možná není převratná, ale film má moc pěknou atmosféru. A myslím si, že Zac Efron talent má. Jen se musí ještě trochu "vyhrát". Asi to nebude další Nicholson, ale pokud ho mám srovnat třeba s Pattinsonem, tak Efron na plátně působí mnohem přirozeněji a netváří se, jako by ho permanentně bolely zuby. Ale zpět k Talismanu. Příjemné herecké obsazení navíc doplňuje pěkná hudba. A jak poznamenala Zdeňka "Holky někdy takový film potřebují." ()

berusche 

všetky recenzie používateľa

Jo tak, vy jste se nás snažili očůrat? Tak to ne, to neplatí. Zabalit naprostou patetickou s*ajdu plnou zbytečných klišovitých výroků do vcelku zajímavého námětu na romanťák, nastrčit tam ještě psy apod. a doufat, že divák to zblajzne a nevšimne si, že je to s*ajda, to chtělo vskutku hodně odvahy. Takže, za tu odvahu vám tu jednu dám, za toho pana "Božského" vám nedám nic, to jste mě trochu urazili. A za to jakožerádoby rozuzlení byste si zasloužili rovnou do hlubin propadliště. Hm, asi jsem se dobře vyspala, tak jednu. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Romantika se silným příběhem, který mě málem donutil uronit slzu, ale udržela jsem se. Opravdu výborný děj. Není to přehnaně romantické ani dramatické. Rozhodně je to vyvážený snímek. Zac Efron vyrostl do pěkného chlapa v porovnáním s Muzikálem ze střední. A Taylor Schilling je sympatická a skvělá herečka. Po delší době opravdu povedené romantické drama, které mohu doporučit. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (9)

  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama