Reklama

Reklama

Atrocious

všetky plagáty
Trailer 2

Obsahy(1)

4. dubna 2010 byli členové rodiny Quintanillů nalezeni mrtví ve svém domě na venkově. Policie oznámila, že existuje 37hodinový záznam, který by se dal použít jako důkazní materiál. Záznam ukazuje skutečně ohavné a brutální záběry posledních dní. (Immortal17)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (81)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Rodinka sa vyberie do svojho sídla, pri ktorom je veľký lesný labyrint. Podľa miestnej legendy tam kedysi dávno bez stopy zmizlo mladé dievča a odvtedy tam straší. Takže súrodenci sa vyzbroja kamerami a vyberú sa na menší prieskum. Prvá polovica o ničom (maximálne im zdochne pes), no a potom sa to začne. Stratí sa najmladší člen rodinky, a tak sa do lesa rozbehne mamka, za ňou braček a za ním sestrička, kamera sa rýchlo prepne na nočné videnie a nastáva zmätok. Všetci pobehujú po lese, vrieskajú, hysterčia, divák vidí akurát trávičku a stromčeky, ducha pochopiteľne neukážu ani raz, hotové peklo. Rozmýšľal som nad odpadom, napokon tú jednu dám, lebo aspoň záver sa mi zdal celkom zaujímavý. Ale mojej migréne z roztrasenej zelene a neustáleho škriekania to veľmi nepomôže. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak a toto uz nie. Som tolerantny uzivatel, ktoremu staci na strasenie nasrana militantna ektoplazma /ked uz duchovia su zaneprazdneni a nemaju cas/, popripade tolerujem aj to, ze obcas si sam dotvaram strasidelnu atmosferu dodatocnym skripanim zubov pripadne otvaram a znudene zatvaram 20 rokov nenaolejovane dvere. To je v poriadku, u mna vec tolerancie. Ale co sa porobilo tuna, na to uz nemam slov. Ducha ani militantnu ektoplazmu neukazu ani raz, lakacky nefunkcne a mdle, a pozerat sa, ako partia debilov huka a ziape v noci - tak na to nemam sil. Zumpa, smer hnojisko : 0 % ()

Reklama

bari68 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že úspech Paranormal Activity sa dočká toľkých coverov a napodobenín, avšak s výsledkom, ktorý nie je moc priaznivý.Film aj cez krátku dĺžku miestami nudil, nemal nápad, ba dokonca, čo je najväčšou chybou-nestrašil....Svetlou výnimkou za čo Atrocious pochváliť je ,,jakš-takš,, originálny a prekvapivý koniec. 2,5* ()

kery- odpad!

všetky recenzie používateľa

Horší found footage jsem ještě neviděl. Příběh úplně o ničem, naprosto imbecilní chování postav(!!!!!!!!!!!!!), kamera na hovno - od druhé půlky začíná grandiozní finále plné větví, křiku, tmy a totální nudy. A to úplné finále, to asi patřilo úplně k jinému snímku. Myslím že jakýkoliv FF si na dlouhou dobu teď odpustím.. ()

Sludger 

všetky recenzie používateľa

Chalan sa rozhodne preskúmať „urban“ legendu o dievčati, Melinde, ktoré sa stratilo v lese a doteraz sa zjavuje v lokálnych lesoch. Chalan zoberie rodinu a idú všetci na chatu, ktorá sa nachádza práve v tých lesoch. Ide o klasický retro Found Footage, čiže sa priprav na otrasnú kvalitu obrazov, nezmyselné dlhé zábery, polka filmu len nutná vata a keď ide do tuhého, technika zlyháva, no na druhú stranu to pôsobí realisticky. Buď to máš rád alebo nie. Prvú polovicu filmu by sa dalo pekne zostrihať, no od kedy zmizne pes, tak sa to rozbehne. Vadila mi neskutočne dlhá naháňačka v lese (to fakt nemalo konca a som si myslel, že tým to aj skončí), osobne by som pridal viac „scary“ nadprirodzených prvkov a hlavnú pointu nechal viac temnú, inak sa jedná o ľahký nadpriemer v tomto žánri. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v okolí Barcelony, v mestách Cunit (lesy a labyrint), Sitges (interiéry domu) a Vilanova i la Geltrú (exteriéry). (BoredKid)

Reklama

Reklama