Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh študentky Jarky. Je to príbeh mimoriadne zaujímavý práve pre skromnosť hlavnej hrdinky. Svoje konanie považuje za celkom samozrejmé a prirodzené, jednoducho nemôže konať inakšie. Jej hlboký a precítený humanizmus, jej dôsledný pocit zodpovednosti sú skutočne neobyčajné a zriedkavé, a je dobré, že sa o nej a o jej živote dozvedia mnohí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento majsterštyk zbaví každého nostalgie za zlatými časmi slovenskej filmárčiny. Otrasná socialistická agitka o tom, KDE a ČO sú skutočné hodnoty . Mladá pipina so spolužiakmi z univerzity si dá socialistický záväzok, ide do decáku potešiť tie úbohé detičky so smutnými očičkami. Vtedy sa totiž deckám z decákov neplatili dovolenky v Grécku, ani sa im nevozili kamióny plyšákov. Keďže oná pipina nemá frajera, ani psa, podľahne čaru smutných očičiek a jedno z nich si začne brávať na víkendy domov. Situácia sa zamotáva, aby sa nakoniec rozmotala a prišlo sa na to, že najväčšia hodnota je potešiť tie smutné očičká. V dnešnej dobe by ju vedenie domova žalovalo za psychické škody, napáchané na decku. Strašné, príšerné interiéry, blbá kamera, otrasná hudba, Kňažko ako 20ročný študent......mínus 5 hviezd. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Film niečo nahryzne, teda nejaké stránky adopcie, ale inak je to len scenáristická bieda. Filmu sa nepodarilo zaujať, a zostáva len pocit z divného konania viacerých ľudí. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Dobrá duša Kamila začne v zväzáckom nadšení dochádzať do decáku za účelom pravidelnej potechy sirôt a iných nešťastných nezletilcov. Na rozdiel od spolužiakov, ktorí si akurát odškrtnú dobrý bod v kádrovom posudku, ju táto bohumilá aktivita chytí natoľko, že si s jedným dietkom navzájom vytvoria emocionálne puto, aby si ho následne po istých peripetiách adoptovala a tým si definitívne skomplikovala život. Jej nezištný a obetavý počin totiž väčšinou nenachádza pochopenie, ale naša hrdinka sa tvári, že jej to nevadí, pretože pozná skutočné hodnoty. Och. V tejto naivnej inscenácii s nadpriemerným výskytom Magálovcov a Gogálovcov nechýbajú klišovité frázy typu "rozžiarené detské očká" a káravo zdvihnutý ukazovák smerom k malomeštiactvu (alebo čomu), ale aj tak má isté čaro. PS: Kamila Magálová si pravdepodobne pre zrovnanie karmy o tri roky neskôr pre zmenu zahrala potomka odloživšiu krkavčiu mater vo filme Chlap prezývaný Brumteles. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama