Reklama

Reklama

Triler Vražedná hra je pokračovaním filmovej série, ktorej predchádzali snímky Ako Pavúk a Zberateľ bozkov. Príbeh nás zavedie do čias, keď Alex Cross (Tyler Perry) pracuje ako detektív policajného oddelenia v Detroite spoločne so svojim dlhoročným priateľom Tommym Kaneom (Edward Burns) a detektívkou Monicou Asheovou (Rachel Nichols). Práve ona sa dostane do rúk sériového vraha  prezývaného Picasso (Matthew Fox). Avšak jeho hlavným cieľom je dostať priemyselného magnáta Gilesa Merciera (Jean Reno). Vrahove kroky sú nepredvídateľné. Cross sa pokúsi preniknúť do jeho násilníckej mysle, aby odhalil prekvapenie, ktoré si preňho nachystal tentokrát. (TV Markíza)

(viac)

Videá (41)

Trailer 1

Recenzie (201)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Prve pozretie ma uchvatilo, ale bohuzial ma napadlo pozriet si film este raz. A to som nemalm robit. Scenar je patricne dementny a deravy, logiku film nema ziadnu. Tyler Perry sa snazi, ale co z toho, ked reziser Rob Cohen drzal kameru zrejme len parkrat v zivote. Nuda, ktora rychlo vysumi z hlavy. 5 % ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Uber-nigga-shit, ve kterým se Tyler Perry snaží o seriózní herectví. Což je zhruba stejně úchvatné jako Foxovo koulení očí, znázorňující jeho mentálně vyšinutý stav. Vlastně ani nevím, co jsem čekal. Cohenův poslední koukatelnej film je Rychle a zběsile, přičemž Alex Cross jasně ukazuje, že aktuálně tenhle stárnoucí plešoun nezvládne ani základní úkony jako vedení herců a gradace akční scény. Něco tak směšného jako finální souboj, v němž by podobně obézní fízl dostal nakládačku, že by se z ní vzpamatovával ještě druhé vánoce, jste neviděli. A neuvidíte do dalšího Cohenova fláku. DODATEK: Další potrvzení pravidla, že filmy s Edou Burnsem jsou vždy akorát sračky. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,888,412Tržby Celosvetovo $34,700,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,866,084 //počet predaných kusov 93,962Tržby za predaj DVD v USA $12,629,851 //počet predaných kusov 838,042║ Matthew Fox na nespoznanie vychudnutý, otras, no príbeh sa snaží aj byť ako tak zaujímavý ale Tyler Perry to nedokáže utiahnúť v danej úlohe skôr prehráva, miestami dosť mdlé, akcia ako tak újde /40%/ ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Snímek vražedná hra je jeden z těch průměrných akčních filmů. Kdo to drží nad vodou je M. Fox, kterej hraje zabijáckýho psychopata fakt dobře a věrohodně, zvlášť když to porovnám s jeho kladnou postavou doktora ve Ztracených. A nakonec, co mě na filmu zamrzelo, byla poněkud nedořešená minulost psychopata vraha. Nevím proč má tenhle film tak špatné hodnocení od některých. Mě se to líbilo a myslím že to byla velice podařená kriminálka. ()

zbyshek 

všetky recenzie používateľa

Přišlo mi to všechno jako nedotažené do konce... Prakticky nulový příběh, nudné dialogy a hlavně bídný hlavní hrdina. Nic proti Tyleru Perry, ale buď měl opravdu ten nejchytřejší mozek na světě, nebo řežisér trochu přestřelil. Tak či tak, jediný kladný bod podle mého je Matthew Fox. Myslím, že záporáka fanatika zahrál obstojně. Tím jak zhubl a vyholil se působil dobře, jako psychouš. ()

Galéria (74)

Zaujímavosti (7)

  • Matthew Fox kvůli své roli držel přísnou dietu a pravidelně cvičil, aby tak nabral dostatek svalové hmoty a ztratil velké množství tělesného tuku. (Miuri)
  • Alexov (Tyler Perry) najlepší priateľ a partner sa v knižnej podobe volá John Sampson. Vo filme ho nahradil Thomas Kane (Edward Burns). (beso74)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Reklama

Reklama