Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carrie ostala osamotená. Jonas ju opustil, pretože nebola schopná vrátiť sa do pokojného života v domácnosti. Peter Quinn ju neochráni, pretože sa zotavuje u podivného samaritána v dome džihádistov, ktorým udelili milosť po mediálnej afére CIA a nemeckej BDN, rozpútanej novinárkou Laurou. Carrie hľadá pomoc u Saula, ten ale odmieta tézu, že jej smrť chceli Rusi pre uniknuté dáta zo CIA. Saul si však čoskoro všimne, že ho sledujú a CIA na čele s Darom Adalom sa obracia proti nemu. Saul precitne a s agentmi CIA v pätách sa pokúša Carrie odovzdať citlivé informácie cez Otta Duringa. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

JB001 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Že mne to bude takhle bavit i v šestém díle páté série, to jsem fakt nečekal... Premiéra nové bondovky se opět odkládá tentokrát na říjen, ale Quinn mi to čekání zpříjemňuje ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem měl o epizodě určité pochybnosti, ale děj postupně nabíral slušné tempo, problémy narůstaly, atmosféra byla načichlá paranoiou, po celou dobu se tvůrcům dařilo udržovat napětí a intriky a manipulace opět hýbaly celým příběhem. Mám dojem, že by byl Quinn smrtelně nebezpečný i během dialýzy. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama