Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý americký vojak a kongresman Nicholas Brody je na úteku, pretože v USA ho podozrievajú z bombového útoku na centrálu CIA, pri ktorom zahynulo 200 ľudí. Nazirovi ľudia umiestnili výbušniny do jeho auta a poskytli televízii jeho kompromitujúcu spoveď, nahranú v iných súvislostiach.

Vo Venezuele Brodymu zachráni život drogový gang El Niňo, keď ho pri prechode hraníc ťažko postrelila kolumbijská polícia. Brody nocuje v Davidovej veži v Caracase, najvyššom slume na svete a jednom z najvyšších schátraných mrakodrapov v Latinskej Amerike, ktorý má 45 poschodí a nelegálne ho obýva asi 2500 squatterov, medzi ktorými sú obyčajné rodiny, kriminálnici aj celé gangy.

Brody po bolestivom zranení užíva heroín a z mikrosveta slumu bez zákonov nedokáže ujsť. Stane sa väzňom Davidovej veže. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

OK, tentokrát jsem se už opravdu nudil. Co tímhle tvůrci sledovali, netuším, ale nebavilo mě to. Tři hvězdičky dávám za herecké výkony Claire Danes a Damiana Lewise, jinak, bohužel, nemám, co bych pochválil. Tato epizoda byla pouhou výplní a já jen doufám, že už se to nestane. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama