Reklama

Reklama

Kate Reddyová cez deň pracuje ako finančná manažérka v prestížnej bostonskej firme a po práci sa vracia k manželovi, architektovi Richardovi, a dvom malým deťom ako milujúca manželka a matka. Jej život je jeden veľký kolotoč, v ktorom sa Kate snaží nič a nikoho nezanedbať. Napriek tomu začína mať pocit, že je toho na ňu už trochu priveľa. Okrem toho sa jej otvára nová pracovná príležitosť v podobe príležitostných ciest do New Yorku. Vysnívanú novú prácu však získa aj jej manžel a harmonický rodinný život sa začne vážne komplikovať. Navyše jej cestu skríži atraktívny obchodný partner Jack Abelhammer. Nájde Kate nakoniec šťastie a svoje pravé miesto v živote? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

roning85

roning85 (hodnotenie, recenzie)

I Don’t Know How She Does It 2011 R5 XviD AC3 – MiSTERE IMDB rating: 3.7/10

fernandez

fernandez (hodnotenie, recenzie)

Ježiš, tak Sarah Jessica Parker je ta poslední herečka, která budí dojem ženy v domácnosti. *výsměch*

Flipper

Flipper (hodnotenie, recenzie)

afekt afekt afekt a ešte ta hnusna ježibaba zo Sex v Meste, ktora nevie pochopiť že jej tiahne na 50 a snaží sa hrať dvadsaťročné dievča

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnotenie, recenzie)

Podle knihy od Allison Pearson. Komedie o pracující matce, která se potýká s manželstvím, dětmi a stresujícím zaměstnáním. V současné době se natáčí v New Yorku. Distribuuje Weinstein Company, premiéra na jaře 2012.

Reklama

Reklama