Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (56)

plagát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Super namotávka:) Herci sú skvelí ako aj ich postavy, každý diel je zaujímavý a nenudí.

plagát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Do tretieho diela seriál príliš nezaujal, ale so štvrtým dielom sa super rozbieha. Jediný problém pre mňa je Martinezová, herečke neverím ani nos medzi očami, naopak Vasilij je perfektný :) Inak knihu odporúčam tiež ;)

plagát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Sem tam to bolo príliš gýčové ale inak nádherný film.A áno,poplakala som si.

plagát

Deň a noc (2013) (seriál) odpad!

Toto nechápem. Ďaľšia sračka čo sa vysiela namiesto toho, aby kúpili nejaký kvalitný seriál zo zahraničia. Panelák, Horúca krv, Búrlivé víno a teraz ešte táto totálna hovadina bez pointy a s otrasnými "hercami"... Je mi z toho normálne zle.

plagát

Úsvit mŕtvych (1978) 

Je to starší film, uvedomujem si to..Ale preboha, niektoré scény:D povedzme, že pobavili..Dej bol skvelý,herci už na môj vkus menej, a tí "zombie" s trochou make-upu a falošnej krvi by som vám teraz vedela spraviť lepších..Nebolo to zlé, ale verzia z roku 2004 je jednoducho niekde inde

plagát

Bedári (2012) 

Keby nebolo tej skvelej hudby, asi umrem...Naozaj. Film nebol zlý, každopádne mi vadilo, že v celom filme bola tak jedna nespievaná veta. Dialógy teda nula bodov. "I dreamed a dream" a "Empty chairs et empty tables" boli však neuveriteľne silné momenty,krása. A somozrejme plus za dvojicu Cohen a Carter.

plagát

Ten, kto stojí v kúte (2012) 

Je to síce teen film, ale určite nie pre každého teenagera. Skvelý film na úrovni, s úžasnými hercami a zaujímavým koncom. Super:)

plagát

Twilight sága: Úsvit - 2. čast (2012) 

Jedna hviezdička za scény, ktoré neboli určené k pobaveniu ale pobavili. Všetko ostatné a odpustite mi ten výraz, bola sračka. Aj keď o niečo menšia ako prvá časť.