Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francouzská filmová komedie o potížích odvážného kaskadéra s tíživou finanční situací, svéhlavou snoubenkou a zženštilým hercem, kterého má zastupovat. Kaskadér Jean-Paul Belmondo má před svatbou s krásnou Raquel Welch, jenže jí dojde trpělivost! Navíc se o ni začal ucházet bohatý hrabě a tak získat znovu její lásku nebude vůbec jednoduché... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (536)

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Nejen, že Belmondo je Pan herec, zde navíc hraje s takovým gustem a s takovou živočišnou radostí, že místo oslavných ód se zmůžu jen na lakonické:   JE TO ZVÍŘE!   Ovšem taky mizerný otrapa.   „Okamžitě odvolej, co jsi řekla!“ - „Co? Toho mizeru?“ - „Otrapu! Mizeru dokážu spolknout, ale OTRAPA... Michel Gaucher! To tedy ne. To je urážka! Za tohle musíš dostat pár... “    ...    ...     A žbluňk! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Belmondo bol skvelý kaskadér, z čoho si tu robí poriadnu srandu, ale nikto sme pred zhliadnutím Zvieraťa nevedeli, že dokáže presvedčivo stvárniť gaya. I keď ja si vážne neviem predstaviť, že by nejaký gay dokázal pri dotykoch Raquel hovoriť: fuj, ženská!. Musím sa nejakého opýtať, či je taký odpor aj u opačne orientovaných ľuďoch pri tak krásnom tele možný. Niekoľko skvelých gagov ako z grotesky, niekoľko skvostných dialógov a poriadny kaskadérsky "odvaz" na záver. Logiku asi pri hodnotení bláznivej komédie opominieme, nebudeme predsa rozmýšlať nad postavou Welchky, ktorá si chce raz zobrať jedného, na druhý deň (resp. za dve minúty) druhého a im jej vypočítavosť neprekáža. Takže zhrnuté: Belmondo bol aj skvelým komikom a vedel robiť parádne ksichty. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už sú obaja hlavní protagonisti na pravde Božej, hoci režisér aj Belmondo nakoniec oľutovali, že je tam Raquel Welsh - strašne dlho to časovo naťahovala s make-upom, líčením a tak, no a oni chceli všetko rýchlo, zabaviť sťaby Funes a potom na pivko alebo skôr pohár vína. Tradičná vtipná klasika, kde Jean-Paul prináša gagy a kaskadérske kúsky a Raquel šarm a to u nej stačilo. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Je pre mňa až neuveriteľné pozerať na film zo 70. rokov s tak krásnou a tam aj celkom mladou Raquel Welch, priam na nej nechávať oči a pritom by mohla byť moja babka, nádhera. Škoda, že film si ma vôbec nezískal, bolo to také pobehovanie, bláznenie sa, prišlo mi to veľmi umelé a tie scénky dosť nezmyselné. Bolo vidieť, že sa snažia ukázať poprsie Rachel čo najviac, že vyrábali exibicionistické scény, ktoré ani nemali nejaký súvis a logickú spojitosť. Príbeh a dej proste mimo mňa, navyše sa mi zdalo, že mi film rýchlo ubehol napriek tomu, ako ich občas zvyknem inak pozerať. Vtipné mi prišlo len máločo a preto ošial nad týmto filmom považujem za prehnaný. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Zidiho bažantskú sériu crazy komédií som nijako zvlášť neobľuboval, pretože bola na môj vkus príliš crazy, a to často za každú cenu. Zviera je z inej kategórie. Je to ohňostroj nápadov, gagov a vtipu, ktorý iba zriedkakedy prekročí hranice vkusu a nezabŕda do trápností. Belmondo sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších komediálnych úloh a v teplejšej časti dvojúlohy je nezabudnuteľný. Raquel Welch neostala nič dlžná svojej povesti a v tomto filme je naozaj očarujúca. Nie je veľa 35-ročných filmov, na ktorých sa dá spoľahlivo zabaviť aj dnes. Toto je jeden z nich. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (33)

  • Jane Gardner (Raquel Welch) v závěrečné scéně pilotuje letoun Fieseler Fi 156 Storch, který sloužil ve 2. světové válce na německé straně jako průzkumné letadlo. (Lucas87)
  • Mike Gaucher (Jean-Paul Belmondo) jezdí ve voze Hotchkiss M-201 Jeep z roku 1955. Bruno Ferrari (Jean-Paul Belmondo) ve voze Bentley R – Type Drop Head Coupé z let 1952–1955. (sator)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (viac)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (viac)

Reklama

Reklama