Reklama

Reklama

Z mora sa vynoria obrovské príšery Kaiju a pustia sa do vojny s ľudstvom, ktorá si vyžiada milióny životov a ľudstvo na roky zaťaží. Pre boj s Kaiju bola vyvinutá špeciálna zbraň: masívni roboti zvaní Jaegers, ktorí sú simultánne ovládaní dvomi pilotmi, ktorých mozgy sú prepojené neurálnym mostom. Lenže aj títo roboti sa tvárou v tvár nezničiteľným Kaiju zdajú byť takmer bezmocní. Na pokraji porážky nakoniec sily brániace ľudstvo nemajú inú možnosť než obrátiť svoju nádej smerom k dvom nečakaným hrdinom: bývalému pilotovi (Charlie Hunnam) a neskúsenému nováčikovi (Rinko Kikuchi), ktorí sa dajú dohromady, aby spoločne riadili slávneho, avšak zároveň zjavne zastaraného Jaegera. Spoločne budú čeliť hroziacej apokalypse. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

ti dva právě měli umřít max. po dvaceti minutách filmu, jeden z důvodů, proč je ten film jen průměr. Hrozné postavy

na príspevok reagoval Shakers

 (hodnotenie, recenzie)

barancek

To jsem viděl až teďka..no ten začátek je hrozná nuda ale jak se blíží konec je to docela zábava ala klasickej Depp film který je laďen do humorna.  Takže když přivřu oko dal jsem tomu 3/5 což není tak špatný na takovej film.

na príspevok reagoval barancek

microice

microice (hodnotenie, recenzie)

Oficiálně bude další film 17.4. 2017 !!!!!   
a eště k tomu bude animovanej jako pokračování comicsu

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Bluntman

No zrovna u LR je v tom trochu rozkol... co z zoho vlastne chteli tvurci mit. V jedne chvily se clovek smeje, v dalsi docela slusne bavi, v dalsi buli jak Claus po vydani jeho knihy ktetou chape jen on, no v dalsi se clovek z hechucene kouka radeji jinam, z tim je pochybuje o zdravem rozumu tvurcu. :/

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Tak to je velice jednoduchy to takto napsat... Kkdyby jsi to dokazal lepe vysvetlit aby to pochopily i ti mene zasveceni? :) Kterou tu zcenu presne myslis... z tech lepsich? Jak po skoro 70% filmove stopaze vytahne ten mec predpokladam? :D

renegad

renegad (hodnotenie, recenzie)

Mohol by si aspoň uviesť rozumný dôvod prečo je to podľa teba tak slabý film? V opačnom prípade to znie ako výkrik do prázdna.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Och pán je idiot. To si mohol napísať rovno a nemuseli sme sa vôbec baviť. Niet nad kvalitných hipsterov.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Horší ako Batman & Robin, The last Airbender, Catwoman, Speed racer, Hunger games, Titanic, Twilight pentalógia, Battlefield Earth, Dannyho parťáci 2,3, Rúžový panter (nový) a milión ďalších...?

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

renegad

No, ako som napísal, oproti bojovým lodiam z 20.-50. rokov 20. storočia sú dnešné slabo pancierovnaé, ale aj tak by to v dnešnej dobe boli lode z prvej polovici 20. stor. veľký, ťažký cieľ. Mnoho moderných lodí dokonca má aj prvky stealth, aby sa znížila radarová stopa. Ale napísal, paľba z diel bojovej lodi 2. sv. by Kaiju zabila. Navyše, trochu späť ku nám (Michael Bay v Transformers 2 to už načrtol pri zničení Devastatora), Jaegre by stáli toľko peňazí, napr. námorníctvo by určite posunulo vývoj Railgunu, čo je delo poháňajúce projektil elektromagnetom v dele, čo znamená, že sa dá dostať na rýchlosti o akých sa ani nesnívalo. Pre predstavu, na tom videu je ten oheň okolo projektilu spôsobený rýchlosťou, akou ten projektil trie o vzduch. Čiže Kaiju by skončili. 

renegad

renegad (hodnotenie, recenzie)

Echelon1

Nechcel som ťa uraziť. Zaujímam sa hlavne o zbrane z prvej polovice minulého storočia takže o modernom námorníctve mám len hmlisté predstavy. Preto som to napísal podľa mojich neúplných informácií. A aj tak verím že vidieť takú Yamato ako páli zo všetkých diel proti obrovskému Kaiju by bol zážitok (aj keď to som už v jednom filme videl. konkrétne vo výplachu Reigó monstrum z hlubin.). Mne tie moderné lodičky proste nesedia. Hold pod pojmom námorníctvo si predstavujem flotilu lodí na čele ktorých sa plavia giganty typu Bismarck, Yamato, King George V alebo Misouri. Ale proti gustu žiaden dišputát.

na príspevok reagoval Echelon1

Sethius

Sethius (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

Vždyť to tam Newton říkal, o co jim jde a odkud máš to, že jsou založeni na životu ve vodním prostředí? A koexistovat na jedné planetě?  Vždyť to nedokážou ani lidi mezi sebou.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Jakkob

A nebo tak... Ale pritom na tu uplne zakladni otazku ze vsech.... PROC PROHOHA CIVILIZACE ZALOZENA NA ZIVOTU VE VODNM PROSTREDI, PROBOHA SE S SNAZI ASILIMILOVAT PLANETU KDE EVIDENTNE OBA DRUHY MOHOU ZIT V POHODE SPOLU... CI SPIS O SOBE NEMUSI ANI VEDET. PROC VLASTNE BOHA JEHO ZEME KDYZ TREBA TAKOVE PLUTO JE K TOMU ROZHODNE MNOHEM VHODNEJSI... VLASTNE, ZASADNI OTAZKA, PROC BY NAS VUBEC NENAPADALI? JAKO Z TREBA V BATTLESHIP SLY JEDNODUSE PO VODNICH ZDROJICH, TO SAMI I V OBLIVION, ALE CO CHTELI TIHLE? ZEMI? POKUD BY NAS CHTELI TEDY ASIMILOVAT, NEBYLO BY NAS PROSTE MNOHEM JEDNODUSSI ZATOPIT?

na príspevok reagoval Gertrudo, Wacoslav1, Sethius

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Echelon1

Americky Jeager se mel jako sekundarni utok prave raketovy dest a musim uznat ze mimoradne efektivni... Takze nevim, spis 50/50. Dal to nectu, to je moc na me... tedy na mobil. :DD

na príspevok reagoval Jakkob

Súvisiace novinky

Pacific Rim 2 má hlavního hrdinu

Pacific Rim 2 má hlavního hrdinu

06.06.2016

S pokračováním sci-fi Pacific Rim: Útok na Zemi to chvíli vypadalo bledě. Celý projekt se v létě 2015 skoro zrušil, letos v únoru byl ale vzkříšen a příští rok by měl jít do kin. Už nějakou dobu víme… (viac)

Jste připraveni na monstrpokalypsu?

Jste připraveni na monstrpokalypsu?

04.05.2016

Jurský svět vydělal 1,67 miliardy dolarů, takže vás asi nepřekvapí, že nás čeká kupa nových "monstrfilmů". V březnu 2017 se vrátí King Kong ve filmu Kong: Skull Island od Jordana Vogta-Robertse … (viac)

Del Toro si dává pauzu od blockbusterů

Del Toro si dává pauzu od blockbusterů

18.03.2016

Guillermo del Toro nám nadělil dva díly Hellboye nebo Pacific Rim, teď se ale hodlá na dobro vrátit k menším projektům. Alespoň to tvrdil loni v říjnu, když propagoval svůj horor Purpurový vrch, a… (viac)

Uvidíme Pacific Rim 2?

Uvidíme Pacific Rim 2?

18.09.2015

Nad pokračování sci-fi rubačky Pacific Rim - Útok na Zemi, se pomalu stahují mračna. Režisér Guillermo del Toro (Hellboy: Zlatá armáda) ho připravuje na 3. srpna 2017, teď to ale vypadá, že se datum… (viac)

Reklama

Reklama