Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul rok od jarnej párty v Lake Victoria a krvilačné rybičky so zubami ostrými ako nože opäť pocítili hlad. Húfne sa vydali na dlhú plavbu proti prúdu, ktorej cieľom je nedávno otvorený vodný park Big Wet. Začiatkom leta bude plný krásnych dievčat v bikinách a vyšportovaných svalovcov, ktorí sa budú nadšene vrhať do vody, aby vyskúšali všetky atrakcie a užili si ohromnú zábavu. Na túto letnú pohodu dozerá osobne legendárny David Hasselhoff spolu so sexi plavčíčkami, ktoré sú však väčšmi sexi než plavkyne. Návštevníci aquaparku však netušia, že vo vode ich čaká adrenalínový zážitok, aký by si nedokázali predstaviť ani v tých najdesivejších snoch. Čaká ich totiž boj na život a na smrť! Pod vodnou hladinou na nich číhajú tisícky tých najzúrivejších a najkrvilačnejších piraní, ktoré dychtia po ich mäse a krvi a brúsia si zuby pred veľkou hostinou. Kto zachráni bezradných dovolenkárov a zastaví tieto neľútostné príšery, ktoré terorizujú návštevníkov aquaparku? Bude to neohrozený David Hasselhoff? Dajte sa prekvapiť a zažite viac akcie, zábavy ale aj strachu než v predchádzajúcich dvoch príbehoch filmovej série. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (411)

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

"Filé a film-salát bramborový, piraňa u telky v křesle si hoví. Na souš když vylezla, do 3D dolezla, boty si koupila, zkrátka ženská... hýřivá, hubatá, suchozemská." Moje duše ekologa a militantního ochránce přírody pláče. Dvě kikiny v bikinách mou nebohou rybičku, půlmetrovou piraničku, rozmlátily naplacato, placatým kamenem. Potvory jedny! To mě natolik rozrušilo, že jsem filé, připravené k obalování ve strouhance, omylem začal naklepávat paličkou. Ale moje chyba, nemám u vaření čumět na film. Čili oběd v prdeli, piraňa zakousnutá tamtéž (při ošukávání trysky ve vířivce) a jen průměrný zážitek při návštěvě zubatého a hanbatého topless aquaparku. Sice velké stádo koziček, popásaných vrásčitě kozatým starým kozlem (autogram od Fishhunter Hasselhofa mám, podepsal se mi na... harpunu), plus kvalitní gore, nahoře i dole - tam zejména, viz scéna aka  Zubatá pipinka, ale celkově jen kupa vršených gagů a vtípků, sympatická a aromatická asi jako hromada rybích vnitřností. Nicméně, když je hlad... zasytí i pobaví. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Hlavní rozdíl mezi Piranhou 3D a Piranhou 3DD je samozřejmě dán změnou režiséra. Zatímco Alexandre Aja je mistrem gore a napětí (a nemá příliš štěstí na scénáře), John Gulager je odrostlý fanboy s mentalitou puberťáka (a pro své snahy "být vtipný" ani nijak dobré scénáře nepotřebuje). Na rovinu: Piranha 3DD je kravina - a pořádná, ale to se dalo odvodit už z traileru, takže žádný výrazný průšvih se nekoná. Na napětí a strach se v podstatě vůbec nehraje, druhá polovina je čistokrevná komedie, gore protentokrát absolutně nestojí za řeč a závěrečný masakr je spíš než komplexní akcí špatně sestříhaným sledem několika málo scének. Plusové body tak nakonec získává jen David Hasselhoff za to, že si ze sebe umí udělat srandu. 5/10 ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Hoci je to po všetkých stránkach slabšie ako Piranha 3D od Alexa Aju (čo už býva neduhom väčšiny pokračovaní), za seba môžem povedať, že som sa výdatne bavil. Kto trochu pozná tvorbu Johna Gulagera, tak by približne mal vedieť, čo môže očakávať a jeho rukopis je nepopierateľný hlavne pri nekorektnom, krvavom bazénovom masakri vo finále. Ináč je to pohoda; slušivý letný audio-vizuál, adekvátne herecké obsadenie, odľahčené spracovanie a krvavé, perverzné, zábavné, ale hlavne nápadité scénky, ktoré vyžadujú aby divák disponoval aspoň určitým nadhľadom. Takže ma trochu mrzí, že toto bude zrejme jeden z filmov, ktoré tu dostanú až prehnane vyžrať, jednak zo strany premúdrelej užívateľskej elity a ich pseudointelektuálnych výlevov, ako aj zo strany metrosexuálnych nováčikov, zúfalo sa snažiacich zapadnúť a zaujať svojimi pseudovtipnými komentármi. Ale načo to tu vôbec píšem, že? :-) ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 11. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama