Reklama

Reklama

Veterinární policie: Phoenix

(seriál)
  • Česko Zvířecí policie Phoenix (viac)

Obsahy(1)

Sledujte práci vyšetřovatelů Arizonské humánní organizace AHS a veterinárních techniků, kteří vyšetřují případy krutého zacházení se zvířaty a zachraňují zvířata v nouzi. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Nie som psíčkar ani som nikdy nebol a asi ani nebudem, ale bolo pekné pozorovať spokojné a vďačné pohľady zachránených psíkov a zvierat, ktorým títo ľudia z Animal Cops pomohli. Množstvo každodenných telefonátov so žiadosťou o pomoc ohľadne týrania, alebo rôznych nehôd a pod., ma presvedčilo o dôležitosti takejto organizácie v spoločnosti. Videné dva diely ktoré vôbec nenudili ani nemilovníka psov.. ()

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Zaznamenala jsem na toto téma názory tipu "Fuj! Jak se na to můžeš dívat?!". Ale já to takhle nevnímám. Já jsem přece nezpůsobila to, co se těm zvířátkům děje. Ani to nevnímám jako něco hnusného, ale spíše jako skutečnou pomoc při boji s týráním. Dívám se na to z toho důvodu, že v mých očích se zvířatům pomáhá a zachraňují se zde jejich životy a nakonec se jim dá druhá šance na lepší život. To je celý můj pohled na všechny Animal Cops.. ať už Phoenix, Huston, Filadelfie aj. ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama