Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vezmi ma vecer Domov je u nas prelozene ako Noc je jeste mlada. Majkl Dowz ako reziser mi teda vela nehovori, ale ako komedia sa to da dobre zniest, Topher Grace /Traffic- Nadvlada Gangu/ neprehraval, Tereza Palmer /Wolf Creek 2005/ bola nadherna a vyborna bola aj Anca Farys. Zvysni herci mi nehovorili nic, ale ako komedia to dobre a rychlo uplynie, obcas sa da aj zasmiat : 60 % ()

Sinn 

všetky recenzie používateľa

Relativně povedená komedie, ale zasazená do hnusně blejskavých osmdesátek, což opravdu nemusím. Jeden večer, jedna párty, spousta změn pro bývalé spolužáky, co se na pár hodin cítí a chovají zase jako na střední škole. Vůbec to není špatný film, jen mě tu nic extra nenadchlo. Tak akorát příjmená zábava na 3* hvězdy, nic víc. ()

Reklama

glamgirl 

všetky recenzie používateľa

A zase mi nastáva starý známy problém s hodnotením – nedokážem sa rozhodnúť o počte hviezd, konkrétne váham medzi 3* a 4*. Na jednej strane ide o ponášku na 80s film o mladých, o akýsi hybrid romantickej komédie a drámy z prostredia yuppies. Všetko, čo je 80s sa cení.Lenže napríklad tej 80s hudby a módy tam mohlo byť viac a téme nepristane ani to, že je spracovaná súčasným štýlom. Na druhej strane som sa na prvé pozretie pomerne dobre zabavila, Topher Grace je zlatučký a v hudobnom podmaze na pár sekúnd zaznel Falcov Der Kommissar. A to sú dôležité veci. Takže ako vo väčšine prípadov radšej film na začiatok nadhodnotím, aby som pri prípadnom druhom pozretí mohla kruto uberať. :) ()

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Možno som hodnotenie trochu prehnal,alebo ani nie.Ja proste neviem.Toto ale bola komédia podľa môjho gusta.Od prvej minúty nasadnete na šialenú jazdu s Topherom Gracom,Danom Foglerom a Annou Faris..a áno,od tej prvej minúty si to užívate.Dokonalá,fiktívna noc so skvelou muzikou z 80 rokov za účelom zbaliť krásnu Teresu Palmer+ukradnúť auto,experimentovať s kokaínom,skoro sa utopiť atď...Určite film odporúčam a viem že sa k nemu ešte určite vrátim a nie len raz... ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

První půlka byla spíš nuda a trochu opruz, díval jsem se na hodinky, kdy už bude konec. Nevím, co nakonec změnilo můj názor - skvělá hudba z 80. let, jedinej vtip celýho filmu "Ani nepoznám, jestli pícháte nebo se topíte.", nebo možná poučný řečičky, o tom, že by měl člověk udělat něco se životem - asi tohle si z filmu odnesu, sice to bylo možná v amaricky laciným stylu, ale zaručeně poučný a motivační. 50 % # Lámal jsem si hlavu, kdo je ta kočka v síťovaných punčochách a pomohly až titulky - Michelle Trachtenberg. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • V knihe návštev Tori (Teresa Palmer) píše album s názvom: "Purple Rain" ako svoj obľúbený. Dievča však ukončilo školu začiatkom júna 1984 a album vyšiel až o niekoľko dní neskôr. (Arsenal83)
  • V ročenke z roku 1984 je niekoľko anachronizmov. Je tam klip k videu A-HA ku skladbe „Take On Me“, ktorý vyšiel až v roku 1985. Je tam fotka ALFa, videoklip od The California Raisins a fotka štyroch dievčat s nápisom „Walk Like an Egyptian“. Alf, The California Raisins a pieseň „Walk Like an Egyptian“ od Bangles sú všetky z roku 1986. Na konci ročenky sa objavuje fráza „Don't Worry, Be Happy“, čo je odkaz na pieseň Bobbyho McFerrina, ktorý túto frázu spopularizoval, avšak tá bola vydaná až v roku 1988. (Arsenal83)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama