Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Evlin 

všetky recenzie používateľa

Konečně nějaká špičková komedie, u které jsem se slušně pobavil a zasmál. Film se mi libí ve všech ohledech jsou zde sympatičtí herci jako Topher Grace nebo Teresa Palmer. Film jsem viděl jak v originálním jazyce, tak s českým dabingem, který mi sice přijde trochu horší, ale nebyl nejhorší. Jinak z mého pohledu film vidím jako perfektní oddechovku na večer. 90% ()

rowdys 

všetky recenzie používateľa

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Dnešní druhá americká komedie a zcela odlišné pocity. Zatímco mi film Old School připadal místy až příliš odvázaný, tahle záležitost byla sešněrovaná jako Scarlett O'Hara. Jakákoli snaha o humor byla okamžitě dušena mnohými rádoby romantickými klišoidy, příběh byl předvídatelný až běda a na to, že šlo o komedii, to byla docela nuda. Hvězdičku pohodím snad jen za Chrise Pratta, protože jsem mu toho tuponě fakt věřil, a za Michelle Trachtenberg z čistě osobních důvodů. / Poučení: Stydíš se za své povolání? Pamatuj, že i knihkupec může žít život plný adrenalinu. ()

DivX 

všetky recenzie používateľa

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mám rád 80s teenage komédie, ale táto nemá ani štipku z ich atmosféry. Jediným plusom filmu je, že neobsahuje žiadne nechutné vtipy. Vo všetkých smeroch to je ale strašne sterilné a predvídateľné. Všetky hlavné postavy si postupne vyjasnia svoje životné plány a ani to nie je v ničom objavné a ani som nemal chuť sa z niektorým z nich stotožniť. Je tu kopa hviezdičiek a budúcich hviezd, ale nikto z nich nezaujme. Väčšinu filmu som nakoniec rozmýšľal, či tá herečka, ktorá hrá sestru hlavného hrdinu je Anna Faris. Aj keď som vedel, že to je ona, tak som ju s tým divným účesom vôbec nespoznával. 4/10. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)
  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)
  • V jednej z úvodných scén v požičovni kaziet je plagát k filmu Dvojičky, ktorý bol vydaný v decembri 1988. Film sa však odohráva o niekoľko mesiacov skôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama