Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (94)

CrazymanM odpad!

všetky recenzie používateľa

Špatné,co víc na tohle říct?!Trošku mi to připomnělo Sandokana(nevím moc proč?) a nejspíš se raději podívám na seriál Herkules nebo Xena.Ještě mě čeká poslední(doufám) pokračování,Cesta za mocí,ale musím se na to opravdu dobře připravit,neboť už tento a předchozí "díl" byly opravdu velkým soustem!!! ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

WTF? Robia si zo mňa srandu? Áno. Kráľ škorpión je film na ktorom sa testuje, aký výsmech sa dá robiť s divákov. Billy Zane chápe v akom filmé hrá a robí si z toho totálny holubník. Ústredný duo je tiež výsmech. Hlavný hrdina hneď stratí rešpekt, keď si nedokáže poradiť s prerostlým Jackom Blackom. Ako ústredné dve postavy by sa lepšie hodili do paródie. Celý film majú len bavia o tom ako kto grgá a smrdí prípadne dajú nejakú najklišoidnejšiu hlášku. Bitky armád vyzerajú trápne. Ron Perlman moc asu na placi nestrávi a aj keď tam je tak len s nadhľadom a s iróniou prednáša hlášky, ktoré by neobstály ani v rozprávke pre deti. aby to nebolo málo tak vo filme sú prosím pekne nindžovia. Kimbo je v celom filme len chvíľu a to len vrieska trochu sa pobije a potom ho zapália. Bautista sa tvári ako keby hral v najväčšej koko*ine na svete (a nemá ďaleko od pravdy). Sú len dve možnosti A) dáte odpad B) prijmete hru a budete sa baviť sa hlavnými hrdinami. To som spravil ja a tak dám dve hviezdičky. Proste jedna obrovská fraška. Aspoň, že hlavná hrdinka je sexi (mohla ukázať viac). Prirovnal by som to ku kategórií Herkules, Xena a Conan s Ralfom Moellerom. :-D ()

Reklama

sarfian 

všetky recenzie používateľa

Zase som o niečo mudrejší. Kto by to povedal, že za čias Krála Škorpióna to tam hýrilo nindžami. :o) Ty jjoo. No aj keď je to trošku pochybný film v ktorom aj tie bitky nie sú boh viečo(hlavne tie v pozadí sú ako na historických výstavách), film ma celkom pohodovo zabavil. Napriek jeho nedostatkom menej ako 3 nemôžem dať.VIDENÉ 1x ()

GOREGASM odpad!

všetky recenzie používateľa

Kapánek lepší než Mulcahyho Vzestup říše, pořád ale jde o hodinu a půl dlouhou torturu, při níž se možná přistihnete se škodolibým úsměvem při pohledu na bahnem se brodící kariéru Billyho Zanea. Zarážející je i účast Rona Perlmana, který letos zaválel v Refnově Driveu a podobně znuděné exhibice nemá zapotřebí. Ale kdo ví, jak je v New Yorku drahé bydlení :-). Odvaha tvůrcům nechyběla, talent rozhodně ano. 5% ()

johnymdoe odpad!

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsme dát alespoň jednu hvězdu,ale bohužel toto je opravdu čistý odpad. Ve filmu nebylo vůbec nic co by se dalo hodnotit kladně. Do teď nechápu proč v tom Perlman a Zane hráli a velice lituji jejich úsudku nebo těch co jim role v tomto hnusu doporučili... Zlatý první a druhý díl koproti tomuto. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Rozpočet činil zhruba 5 až 6 milionů amerických dolarů. Při natáčení v Thajsku pak štáb udájně musel čas od času pozastavit natáčení, jelikož se v záběru objevil nějaký turista a filmaří na turistických místech filmovali bez oficiálního povolení. (fiLLthe3DD)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama