Reklama

Reklama

VOD (1)

Silný príbeh filmu Nič nás nerozdelí je založený na skutočnej udalosti jednej rodiny, ktorá v roku 2004 prežila úder ničivej vlny tsunami v Indickom oceáne. Manželia Henry (Ewan McGregor), Maria (Naomi Watts) a ich traja synovia sa rozhodli stráviť pokojné Vianoce v Thajsku a tešia sa na niekoľko dní prežitých v tropickom raji. Rodinná idylka však náhle a nečakane skončí dva dni po Štedrom dni, keď juhovýchodné pobrežie Ázie zasiahne vlna tsunami. Obrovská masa vody sa valí na hotelový komplex, zmetie všetko, čo jej príde do cesty, a rozdelí aj utekajúcu rodinu. Hoci všetci členovia rodiny prežijú, ani zďaleka nemajú vyhrané, pretože nájsť jeden druhého uprostred pekla je skoro nemožné. Možno práve vo chvíľach absolútneho zúfalstva, plných ľudského utrpenia, sa v ľuďoch začínajú prebúdzať lepšie vlastnosti a nastáva situácia, keď je celkom prirodzené prejaviť súcit, odvahu a pomôcť tým, ktorí to potrebujú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:31

Súvisiace novinky

Jurský svět 2 má režiséra

Jurský svět 2 má režiséra

19.04.2016

Tržby Jurského světa zůstávají asi největší filmovou záhadou loňského roku. 1,67 miliardy dolarů nečekali ani ti největší optimisté, studio Universal každopádně nezaváhalo a prakticky ihned oznámilo… (viac)

Udělen první "ČSFD Honor Award"

Udělen první "ČSFD Honor Award"

26.04.2015

Ve třetím dubnovém týdnu se v Praze uskutečnil koncert filmové hudby Film Music Prague s repertoárem skladeb španělského skladatele Fernanda Velázqueze a dvou Britů ve službách Hollywoodu, Harryho… (viac)

Bayona vyslyší netvora

Bayona vyslyší netvora

20.04.2014

Juan Antonio Bayona by se s trochou nadsázky dal označit za španělského Stevena Spielberga. Mladý hitmaker hororovým Sirotčincem i katastrofickým Nic nás nerozdělí trhal domácí rekordy návštěvnosti,… (viac)

Reklama

Reklama