Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

berusche odpad!

všetky recenzie používateľa

Posílám to do propadliště za Katherine, která mě točila už v době, kdy byla stejně neschopnou manželkou Kutchera. Nebudu tu opakovat, že je to napodobenina jiného snímku, který jsem zjevně také plně nedocenila, vzhledem k hodnocení. Můžu ale s klidem říct, že tohle pozbývá vše, co by to mít mělo, nebo alespoň mohlo: vtip, šmrnc, spád, naději na lépe strávených pár minut, akčnost, napětí a romantiku. ()

Reklama

gumolit 

všetky recenzie používateľa

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Katherine Heigl vypadá skvěle, ale měla by si uvědomit, že to samo o sobě nestačí ani na průměrný film. A když už se nějaký takový rozhodla vyprodukovat, proč si nezaplatila za režiséra, který by z tohoto námětu byl schopný udělat kriminální komedii? Tohle se sice chvílemi jako komedie tváří, ale postrádá to jakýkoliv vtip. Ale zase to díky tomu nemůže fungovat jako kriminální thriller. Prostě další veskrze zbytečný film. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama