Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Film, hodnotný ako tri krát vyžuvaná žuvačka. Sesterská Exmanželka za odmenu bola zdĺhavou spatlaninou, ale občas aspoň trocha zábavnou a akčnou. A bolo v nej na koho pozerať. Slečna nebezpečná je zo všetkých strán *nijaká*. Bez jediného vtipu či zaujímavej postavy. Krimi zápletka rutina, vyblednutá na kosť. A Katherine Heigl ako ťahúň filmu, bez výrazného mužského spoluhráča?! Come on! ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

Reklama

gumolit 

všetky recenzie používateľa

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Krimi akční komedie, která není ani jedno z toho. Místo nějaké alespoň tupé zábavy jsem chtěl po 20 minutách všechny odprásknout a jít koukat do zdi. Producenty, který čas od času napadne odsadit do hlavní role Heigl, by měli zakopat. Ta ženská je totálně nesympatická ve všem, tady je k tomu ještě za příšernou k*ávu. 90 minut a přišlo mi to delší než Titanic. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Když v něčem hraje hezká, tmavovlasá, kudrnatá kočka, mohlo by být ještě mnohem hůř a já bych na to stejně čuměl jak tele na čerstvou pastvu. Být její kluk, nejdřív ze všeho bych jí asi zaplatil pár sezení u psychologa, ale jinak je to fajn holka s tím pravým místem na srdce. Kdyby se daly dohromady slečny Nebezpečná, Drsňák a Marplová, měli by Avengers i svoji ženskou verzi. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené