Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jablkový koláč ako trenažér prvého sexu už nečakajte. Inak sa ale hrdinovia komediálnej série Prci, prci, prcičky veľmi nezmenili, aj keď ako dospelí skôr než erotické úspechy zbierajú trapasy a straty. Trinásť rokov po tom, čo prvý diel vyvolal mohutnú erupciu pubertálnych komédií, sa na scénu vracajú prakticky všetci obľúbení "sexuálni štvanci", vrátane Jimovho otca a Stiflerovej matky. Vy sa preto radšej pripravte. Pre istotu na všetko. Najvhodnejšou zámienkou na stretnutie všetkých postáv bola podľa scenáristov stretávka. Troška bilancovania - Jim (milovník koláčov) žije s Michelle (milovníčka hudobných táborov) v manželstve, ktorému pomaly dobieha zotrvačník. Oz (najväčší slušniak) je úspešný televízny šporťák, ale doma mu to neklape, pretože chodí s typickou blondínkou. Z Kevina sa stal podpapučiar. Finch sa snaží snaží vyzerať ako svätec, hoci v skutočnosti má od neho poriadne ďaleko. Akurát Stifler sa vôbec nezmenil. Stále je to magnet na problémy všetkého druhu. Táto stretávka však nebude len o bilancovaní. Partia si spomenie na to, čo veľkého od života očakávali a ako málo v skutočnosti dostali a rozhodnú sa to napraviť. Mať dobrý plán samozrejme nestačí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (35)

Trailer 2

Recenzie (1 386)

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Stará parta se po letech vrací nejen na školní sraz ale i na plátna kin a do našich domovů a já díky nim mohl zavpomínat na ty časy, kdy jsem s kamarády tyhle filmy sledoval poprvé. A byla to teď stejná, né-li větší sranda jako dřív. Zkrátka jsou to ty staré dobré prcičky a i přes občas trapnější humor se to veze v rozumných (v rámci série) kolejích až do úspěšného konce, kde to na tu poslední čtvrtou hvězdu tahá Stiffler s jistou "mámou" :) parádní come back. ()

pan Hnědý 

všetky recenzie používateľa

Bravo! Skvělé titulky a perfektní úvodní půl hodina, kdy se do druhé poloviny filmu dostáváme v plné síle. Velký návrat, bez zbytečného klišé jako v předchozích dílech (hall repeat) s teens úchylárnama (kromě klasických scén Stiflera, ty mu odpouštím), akcích v plném proudu (každá druhá slečna s modelingu) a děckých výlevů s alkoholem (opilé děti alias Spolek Beta, nebo Nahá míle). Ke konci jde spíše o "americký sen" velkých návratů prvních lásek, ale mělo to své kouzlo. Přikláním se k známkování jako u prvního dílu a dávám 4* hvězdičky, beru to jako první díl: prvotina a velká teens klasika v tomhle žánru a poslední díl: výborné zakončení. Skvěle pobaví i scéna v závěrečných titulcích. Stifler's my man, who*es ! ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Na prasknutie. Je veľkou škodou, že druhej časti prišli pokračovania, ktoré vykrádali svojich úspešných predchodcov a z pôvodných snímkov prevzali akurát názov. Mnoho fanúšikov tak stratilo dôveru v starú partiu. Tá však ukazuje, že aj po vyše desiatich rokoch dokážu rozochvieť bránice divákov a nestratiť ani kúsok z pôvodného čara. Jedná z najúčinnejších komédií tohto roku dokazuje, že aj americká komédia ešte vie občas prekvapiť. 85%. ()

somnar 

všetky recenzie používateľa

Neuveritelny komedialni timing, smrtici kadence perfektnich foru, neodolatelne popkulturni reference a dojemne dojemne momenty. I ta naloz obscenniho, sexistickeho a fekalniho humoru nijak neirituje a dokonale funguje. Na novinarsky projekci se tleskalo. Pravdepodobny cerny kun letosniho leta a pravdepodobna komedie roku. Let's make this reunion our BITCH! 85% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Nezestárli jen hlavní hrdinové - notně vyčpělý je totiž i humor, který se režisérská dvojka snaží divákovi prodat. Neurazilo, tak nějak pobavilo, ale zdaleka nechytlo. btw jsem konečně pochopil, že UNRATED verze u hrubozrnných komedií většinou znamenají bonusové záběry na pánská přirození, a přestávám je shánět. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (32)

  • Miesto, kde si na konci filmu pripíjajú na ďalší zraz, je to isté miesto z úvodných minút prvého dielu série. (ČSFD)
  • Již ve 4. díle série, který se podle věku Matta Stiflera (Tad Hilgenbrink) odehrává v roce 2005, se pan Levenstein (Eugene Levy) zmiňuje Stifflerovu (Seann William Scott) bratrovi Mattovi o tom, že zaskakuje jako MACRO, jelikož Michelle (Alyson Hannigan) je těhotná. V tomto díle se ovšem dovídáme, že dítě je pouze dva roky staré. Muselo by se tedy narodit až v roce 2010 a Matt by musel být v prvním díle pouze 7letý. (A7X92)

Súvisiace novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (viac)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (viac)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (viac)

Reklama

Reklama