Reklama

Reklama

VOD (1)

Film Veľký zázrak vznikol na motívy skutočnej udalosti, ktorá zasiahla ľudí po celom svete. Rozpráva úžasný príbeh televízneho reportéra z malého mesta (John Krasinski) a zapálenej aktivistky (Drew Barrymore), ktorí sa spolu s podporou znepriatelených svetových mocností pokúsia zachrániť rodinu majestátnych veľrýb uviaznutých pod ľadovým príkrovom Severného ľadového oceánu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (27)

Trailer

Recenzie (80)

dezorz 

všetky recenzie používateľa

Greenpeace, ne-greenpeace; keby tie veleryby eskimaci boli byvali vylovili a zjedli, boli by usetrili americkej ekonomike tak 20.000 dolarov. Lenze greenpeace je greenpeace, tak ich za 20 milionov zachranili. Necudo, ze to americka ekonomika chce spat a kedze veleryby na to z hlboka kakaju, tak si to chce zobrat od divakov. Zatial to vyzera, ze priisli o dalsich 20 milionv. Tak to vyzera, ked je ekonomika nenazrana. Ako vravim, radsej mali tie veleryby zjest. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Film o zachrane velryb, ktore uviazli v ladovom mori. Dokonca spolupracuju vo filme USA spolu so USSR. Ako namet a scenar su len podpriemerne, ale Krysten Bell je aspon sexica a na poriadny heteracky seks je holka ako stvorena. PS : nabuduce natocte film o tom, ako 8 jadrovych krajin spolupracuje pri zachrane 50 hajzlovych pavukov, tupci. Fakt neskutocne o com niekto dokaze natocit film ...... 40 % ()

Reklama

Immortal17 

všetky recenzie používateľa

Nádherný a smutný příběh o třech uvězněných velrybách mi vehnal slzy do očí, jelikož jsem též velkým zastáncem Greenpeace jsem ráda, že se jim povedlo dohnat obyvatelé po celém světě k tomu, aby jen neseděli u TV a nechali to plavat, ne! Přinutili je jednat. Dali do toho všechno! A tak to má na téhle planetě vypadat. :) ()

whack 

všetky recenzie používateľa

V októbri 1988 tri veľrybovce sivé pri Point Barrow na Aljaške uväznil od otvoreného oceánu 8 kilometrový ľadovec. Následné záchranné akcie, vďaka miestnemu filmárovi a aktivistke Greenpeace Cindy Lowry (vo filme pomenovaná ako Rachel Kramer), nabrali medzinárodnú mediálnu pozornosť. Vidíme politikov, guvernéra Aljašky a riaditeľa ropnej spoločnosti, ako kvôli popularite prevliekli kabáty a naoko z nich boli environmentalisti, a tiež miestne kmene inupiatov, ktoré sa na záchrane podieľali. Zaujímavosť: V súčasnosti je celosvetovo zabitých asi 7400 ročne, čo je, vďaka aktivitám ochranárov, takmer 10krát menej ako v minulosti, predsa však veľké percento z tohto čísla tvorí ilegálny lov. ()

Lyli 

všetky recenzie používateľa

Miluju velryby! Velryba s pepřovou máčkou, velryba na medu....bože, napadá mě tolik možností, které jsou téměř k pomilovaní. Prostě Hruškovo srdce by zaplesalo! Nemyslete si, že jsem bezcitná zrůda, ale nějak mě dráždí filmy, u kterých si rozmažu řasenku. To je celou dobu buéééé buééé, a co z toho? Opuchlý očička z toho! A vůbec, už musím jít...lehnu si na led a budu poslouchat kapříky na Munickém rybníku. Až nějakej led bude, voe! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • V dnešnej dobe ľudia nechcú, aby snímky generované počítačom vyzerali skutočne. Chcú, aby vyzerali cool. "Išiel som do reality," hovorí K. Kwapis. (Cue1)
  • Přestože je film inspirován skutečnými událostmi, některé postavy jsou smyšlené. Příkladem je guvernér Haskell (Stephen Root). Ve skutečnosti byl guvernérem Aljašky Steve Cowper. (R´Hell)
  • Štúdio Glasshamer bolo požiadané, aby postavilo obrovské pracovné modely troch veľrýb, ktoré dostali prezývku Fred, Wilma a Bam Bam. Asi najväčšou výzvou bolo pre štúdio vyrobiť niečo, čo sa nezačne rozpadať pri mínusovej teplote -20 °C a tak, aby hydraulika stále fungovala. (Cue1)

Reklama

Reklama