Reklama

Reklama

Beznádejný metalista Joe (Ryan Kwaten) je po nešťastnom rozchode so svojou priateľkou Beth (Margarita Levieva) deprimovaný a osamelý. Aby ho trochu rozveselili, jeho spolubývajúci Hung (Peter Dinklage) a Eric (Steve Zahn) sa ho rozhodnú zasvätiť do sveta LARPu, imaginárnej akčnej hry na hrdinov, ktorej účastníci sa prezliekajú za bojovníkov, čarodejov a rozličné nadprirodzené bytosti. Joe si hru situovanú do lesného prostredia s penovými mečmi a lepenkovými brneniami skutočne užíva, dokonca sa zoznámi s Gwen (Summer Glau), bojovníčkou, ktorá mu padne do oka. Zdanlivo idylické prostredie sa zmení, keď amatérsky čarodejník Eric za pomoci skutočnej knihy kúzel vyvolá z pekelných plameňov succubu – ľudožravú démonickú bytosť ženského pohlavia. Tá začne zmätených hráčov okamžite masakrovať a aby toho nebolo málo, vezme na seba podobu Beth, čo Joeovu situáciu ešte skomplikuje. V brutálnom boji proti skutočnému nepriateľovi musia LARPisti zložiť falošné zbrane a dokázať, že im v srdciach horí skutočný plameň hrdinstva. (SarumanKo)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (76)

HAL 

všetky recenzie používateľa

Že jde o švihlou komedii je jen marné zdání, ve skutečnosti je to amatérsky natočená gore vyvražďovačka s výpravou na úrovni seriálů devadesátých let, zasazená do jakože-parodie na LARP prostředí... a ve které se nějakým strašným omylem ocitli Peter Dinklage, Danny Pudi a nepříjemně zestárlá Summer Glau. Nezajímavá nuda s celkem fajn hudbou. 4/10 ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Chápem, že tento film je primárne určený pre nadšencov LARP, dungeons & dragons a RPG fanúšikov, ktorí na tom reálne ulietavajú a budú cieľovou skupinou. Ja som to pozeral z 2 dôvodov; prvým bol horor, ako jedno z prítomných subžánrových zaradení a druhým dôvodom je prítomnosť Summer Glau. Ako horor (a vlastne ani ako fantasy či komédia) ma to však vôbec nezaujalo a Summer je tak jediným dôvodom, prečo som pri tejto (pre mňa) absolútne trápnej spatlanine vydržal až do konca. ()

Reklama

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Na tento film jsme se těšil z mnoha důvodů. Jednak, zde mělo jít o metalovou hudbu, LARP (nehraji ale je zajímavý), žánr filmu a v neposlední řadě pohlednou Summer Glau. Výsledek je bohužel ve všech ohledech dosti rozporuplný. Metal tu hraje, ale, pro mne, ne moc kvalitní a ještě se tu hází, že hrdinova kapela hraje black metal, či dokonce doom metal a zatím nehráli ani jedno z toho a to ani zdaleka. LARP část byla fajn. Žánrem to sedělo a Summer byla krásná. Efekty byly dosti průměrné a on ani ten děj nebyl bůhví co... Ona ani ta potvora se nechovala Succubus (viz zabití té holky, či na záchodech), jednou to byl spíše Incubus a jindy zas "obyč zaiják". Ten přerod se též příliš nepovedl.. Zvažoval jsem pouhou 1*, ale přihmouřím oči a dávám 2z5. ()

Icefist 

všetky recenzie používateľa

Je to dost ujeté, ale ne až tolik, aby to bylo trapné. O své místo na výsluní musí takový film tvrdě bojovat, ovšem podařilo se trefit sympatické herecké obsazení bez superhvězd, ale s nejednou známou tváří a stopáž je na tento druh snímku také optimálně zvolena. A to nejlepší nakonec- jeden aspekt musím zmínit zvlášť a to hudbu. Protože ta je špičková a táhne hodnocení vzhůru. 60 % Oblíbená část- "Tys ji proměnil!" "Sorry..." ()

Helo 

všetky recenzie používateľa

V podstatě přesně taková kravinka jakou jsem očekával a na jakou jsem těšil. Je jasné, že tenhle film, stejně jako například sérii filmů The Gamers, obyčejný člověk nemající zalíbení ve fantasy a rpg nedocení, ale pro člověka jako já je to skvělá zábava na odpoledne prošpikovaná slušnými vtípky a hláškami, odkazy na klasiky (What the frak!), parádní hudbou a herci, kteří si to absolutně užívají. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)
  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama