Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (viac)
Trailer 1

Starý, opustený hotel Yankee Pedlar Inn, ktorý je už takmer bez zákazníkov má otvorené posledný týždeň a potom definitívne končí. Poslednú šichtu si napísali Claire (Sara Paxton) s kamarátom Lukom (Pat Healy) a keďže sa nudia, rozhodnú sa vypátrať a nadviazať kontakt s duchom Madelaine O'Malley, ktorá tam údajne prebýva a ešte nenašla svoj pokoj. (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (275)

Dever 

všetky recenzie používateľa

V dnešnej dobe naraziť na kvalitný horor hodný piatich hviezdičiek je už celkom unikátne, tak prečo si nevychutnať aspoň ten štandardný priemer, ktorý nám dnešná doba ponúka? Pôvodne som chcel dať 3* ale keď som sa pozrel na ostatné horory čo som kedy videl, no nemohol som dať tak málo. Napríklad pri tomto filme ma veľmi pobavila prvá pól hoďka a nevinná tvárička Sary Paxton, ktorá však nemala nič spoločné s hororom, ale zato ma pohodovo naladila, kvôli čomu sa mi The Innkeepers páčilo. ()

akisha 

všetky recenzie používateľa

Absolutní průměr absolutně ve všem. Nespoléhala bych na to, že to utáhnou herci (neutáhli) ani příběh (nuda), pochvalu zaslouží snad jen zvládnutě podaný budování napětí, který ale kazí jakási lehce komediální poloha či co (nevhodnej charakter hlavní hrdinky). Upozorňuju, že je to přesně ten typ filmu, kde se hodinu a čtvrt střídá nic s pár scénama detektivního pátrání po duchách pomocí magneťáků - samozřejmě s občasným mírným polekáním - aby v posledních patnácti minutách nastoupilo jakýs takýs strašení a byl konec. To jen tak na okraj, abyste od toho nečekali snad něco intenzivnějšího. Dá se to, pokud člověk přistoupí na "pravidla hry". Jo a opět pokus vyděsit Chopinovým legendárním nokturnem. Copak to jde? ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Tento horor má 2 zásadné problémy. Prvý: nič sa v ňom nedeje. Párik sa potuluje po atmosférickom hoteli. Vie, že tu možno je duch, ale nejako extra to nerieši. Síce sa ho občas snaží zachytiť na kameru, ale v zásade o žiadny plnohodnotný dej nejde. Netuším, prečo to muselo trvať až dve hodiny. A druhý problém: film nie je príliš strašidelný. Väčšina scén, z ktorých sa divák zľakne, pozostáva z toho, že všade panuje hrobové ticho a zrazu zvrieskne hudba a dvere sa zabuchnú samé od seba. Takéto strašidelné scény vie robiť s prepáčením každý druhý debil. Snímka je plná logických hovadín a pozoruhodných náhod. V hoteli sa náhodou nachádza médium alebo postavám hrozí smrteľné nebezpečenstvo od ducha, ale napriek tomu si najskôr idú zbaliť veci (!), lebo šak čo, pohoda. Naopak, oceňujem príjemne pomalé, ležérne budovanie hrôzostrašnej atmosféry... ktorá je však budovaná TAK pomaly, až pri tom zrejme zaspíte. Herci sa snažia, ale nemajú čo hrať. Režisér pri budovaní pomalej atmosféry zaspal rovnako, ako vy, či ja. A scenár stojí za prázdny tetrapack od plnotučného mlieka. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Ti West, mladý režisér, ktorý sa v mäteži hollywoodskych hororov snaží profilovať ako tvorca autorských hororových filmov s dôrazom na budovanie napätia podľa klasických princípov hitchcocka a kubricka a na odkaz hororov zo 70-tych rokov urobil od predošlého filmu (house of the devil) výrazný posun a to tak po stránke formálnej ako aj obsahovej a vytvoril naozaj pozoruhodný nezávislý horor. ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Tttttedy jjjjjestli k ttttomu můžu něco říct... tak jako slušný hhhoror, a to jsem myslela, že po projekci tohoto žánru v kině mě už nic nepřekvapí... Překvapilo, a docela dost, jen jednu hvězdičku z plného počtu srážím za to, že celou dobu v závěru na ni volám "nechoď tam, sakra, nechoď tam!" a ona tam samozřejmě jde... A tady ta nelogičnost ve filmech mě vždycky vytočí, takže ačkoli jsem řádně vytřepaná jako ratlík na tatramatce v provozu, tak prostě bez dlouhých cavyků za čtyři* a jdu se třepat dál... ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama