Reklama

Reklama

Sexuálne praktiky pozemšťanov

  • Česko Sexuální praktiky pozemšťanů (viac)

Obsahy(1)

Človek je vskutku zvláštny živočíšny druh! Neexistuje žiadny živý tvor, ktorého rituály párenia by boli podobne komplikované... Dokazuje to i tento špeciálne pre mimozemšťanov nakrútený dokument, v ktorom im na príklade vybraného páru mladých ľudí autori demonštrujú ich sexuálny život. Kým samička (Carmen Electra) tancuje, samček (Mackenzie Astin) zavetrí svoju šancu... Pudovosť a príslušnosť k stádu v duchu primeranom dokumentárnym filmom - to je štýl, ktorým tvorcovia tohto pozoruhodného komediálneho dielka osvetľujú ľúbostný život čeľade Homo Sapiens... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (328)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

Diamant odpad!

všetky recenzie používateľa

Miestami film dával nádej, že by mohlo ísť o zosmiešnenie nesprávneho počínania ľudí, keď z pohľadu mimozemšťanov muž a žena sa išli rozmnožovať, a pritom zabraňovali počatiu (Vydarené ilustračné zábery na bežcov na ihrisku, ktorí namiesto dobehnutia do cieľa, nezmyselne narážali do steny priamo na trati, respektíve boli pred dobehnutím do cieľa všetci surovo vystrieľaní. Bežci predstavovali spermie.). Žiaľ, film vcelku tak nevyznel. Vzťah muža a ženy predstavil tento "dokument pre mimozemšťanov" tak, akoby bolo normálne, že všetky páry už pred manželstvom spolu žijú, aj intímne, dokonca perverzne a berú sa až vtedy, keď čakajú dieťa. Posledným "klincom do rakvy" pre tento film bolo v jeho závere aj zosmiešnenie sviatosti manželstva a kňazstva! ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ja sa divím, že tu nebola nominácia na Oscara za scenár, ten je absolútne dokonalý. No jasné, nie je to žiadna vážna téma, ale tak dokumentárne a vtipné spracovanie sexuálneho správania ľudí som ešte nikdy nepočul. Naozaj klobúk dolu, hlavne za prvú polovicu filmu, tam to humorom srší jedna radosť. No a Carmen Electru netreba komentovať, ideálnejší kus k tejto téme nemohli vybrať. Priemerný film, priemerná téma, priemerný dej ale je to proste geniálne spracované. ()

Specs 

všetky recenzie používateľa

Hlášky: vypravěč: - "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti." & vypravěč: - "Oblíbené přirovnání... Šoustat jako lidi." & vypravěč: - "Sameček tasí z pochvy tři plátky zelené kůry (vytahuje bankovky z pěněženky) a dává je velkému válečníkovi (vyhazovači u baru)." & vypravěč: - "Sameček si se samičkou potřesou pažemi. Samička studuje samečka a on na oplátku zase jí." & Bill: - "Dáš mi svůj telefon?" Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš." vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." & vypravěč: - "Samečkovo tělo se chvěje úzkostí. Tělní tekutina, řečená pot, řine se ze všech pórů. Sliny, neboli bílá pěna kapou z jeho úst. Tento stav pomine teprve tehdy, až se s jeho partnerkou shledá." & vypravěč: - "Do dírek ve sluchových orgánech vkládá výměšky drobných mořských tvorů, zvané perličky. Dírkami, symbolem ženství, se nechala zohavit již v raném dětství." ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama