Reklama

Reklama

Sexuálne praktiky pozemšťanov

  • Česko Sexuální praktiky pozemšťanů (viac)

Obsahy(1)

Človek je vskutku zvláštny živočíšny druh! Neexistuje žiadny živý tvor, ktorého rituály párenia by boli podobne komplikované... Dokazuje to i tento špeciálne pre mimozemšťanov nakrútený dokument, v ktorom im na príklade vybraného páru mladých ľudí autori demonštrujú ich sexuálny život. Kým samička (Carmen Electra) tancuje, samček (Mackenzie Astin) zavetrí svoju šancu... Pudovosť a príslušnosť k stádu v duchu primeranom dokumentárnym filmom - to je štýl, ktorým tvorcovia tohto pozoruhodného komediálneho dielka osvetľujú ľúbostný život čeľade Homo Sapiens... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (328)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Veľmi príjemná a pomerne originálna romantická komédia, ktorá sa nehrá síce na prvú ligu, ale mnohé filmy z nej presvedčivo poráža (bola v USA vôbec v kinách?). Taktiež asi jediný projekt, kde je Carmen vyslovene sympatická, škoda, že nemá podobných úloh viacero. Plagát (a Carmen) vyzerá ako z pornofilmu, ale nenechajte sa zmiasť:). ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Líbí se mi tady český dabing, který namluvil Vladimír Čech. Jde o strašně prostý snímek pojednávající formou dokumentu o tom jak to chodí na radne, při sbližování, při nočních hrátkách atd., což často zní velmi humorně. Originalita a příjemný Čechův hlas dělají z tohoto filmu nadprůměrnou podívanou. :-) ()

Reklama

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Ano, Sperminátor je geniální, Carmen umí probudit nejnižší chlapské pudy, ale tím výčet pozitiv končí. Z komentáře Vladimíra Čecha sice občas vypadne fajn hláška, ale zbytek je nudná romantika bez jediného zvratu a kapky opravdové emoce. Fajn nápad, výsledek absolutně mimo. Ne, že bych se úplně nudil, jen to za pár hodin klidně vyšumí… ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Ako obyčajná romantická komédia by tento snímok nebol ničím, len ďalším tuctovým produktom Hollywoodu. Originálny komentár však našťastie spravil svoje a Sexuálne praktiky pozemšťanov sú tak veľmi vtipnou záležitosťou, ktorá splní svoj primárny (a pravdepodobne jediný) účel - pobaviť. A dokonca mi nevadil ani (v tomto prípade veľmi vydarený český) dabing. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama