Reklama

Reklama

Manželský sľub

  • Česko Navždy spolu (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (564)

Lyli 

všetky recenzie používateľa

Láska, láska, samá láska. Tohle jsem potřebovala! Něžný pohledy, slzičky na krajíčku a nervíčky na pochodu z toho přešlapování slečny Zapomnětlivé. Víte, zjistila jsem, že miluju Rachel McSexy a nikdy to nezapomenu! Zítra balím kufárek a frrrr do Kanady (prý tam fakt bydlí. hustý, co?)! Joo, bejby...tohle se mnou udělá dobrej a slaďoučkej romanťák! PS: dokonalost by byla, kdyby ve finále propukla zombí-kalypsa...no, dneska jim tu absenci odpustím. ()

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Až na ten trochu nasilu naaranžovaný spokojený život, se mi to líbilo. Jenom jsem asi pár věcí nepochopila, nebo komu z vás přijde romantické, když si váš partner prdne a vy jako reakci na to zavřete okénko, to má být jako důkaz lásky? Po nehodě to příběh mělo, dokonce mě to do něj vtáhlo, takže já si nemám až tak na co stěžovat. Jen až si holky nevzpomenete, že takovej fešák jako Tatum je váš muž, asi fakt máte něco s mozkem:) ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Povedal by som že sa nájdu aj horšie kúsky, ale tento je príjemne dobrý, neopozeraný a nie tak trápne romantický. Channing Tatum už rozhodne nie je ten sladký chlapček a poslednú dobu sú jeho filmy pre mňa čoraz lepšie. K Rachel McAdams sa nemá zmysel vyjadrovať - skvelá voľba. Rozhodne dobrý film, ktorý keď vás vtiahne dejom a postavami, tak dostanete presne to, čo ste hľadali. 80% - 4* ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Film nemusí nič dokazovať a ani sa na nič nehrá. Od začiatku do konca je to úplne typická romantika namiešaná Hollywoodom. Len tentoraz sa inšpirovali skutočným príbehom jednej dvojice. Film funguje v mnohých smeroch podstatne lepšie ako napríklad podobne ladený One Day. McAdams a Tatum sú charizmatický a obidvom to na plátne veľmi svedčí. Práve tá chémia medzi nimi dodáva filmu na znesiteľnosti a aj keď film trocha citovo vydiera, nehnevám sa na neho za to. V rámci žánru asi najsilnejšia pozícia pre romantický film. Funguje v ňom všetko a kto má len trocha rád tento žáner príde si na svoje. Síce sa nejedná o žiadnu originalitu, ale podľa môjho názoru je dakedy aj v jednoduchosti krása, čoho je The Vow jasným dôkazom. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)

Reklama

Reklama