Reklama

Reklama

Sám v divočině

(relácia)
  • Veľká Británia Alone in the Wild
Veľká Británia, 2009, 4x50 min

Réžia:

Ed Wardle

Kamera:

Ed Wardle

Hudba:

Alex Lee

Účinkujú:

Ed Wardle
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Kameraman Ed Wardle se ocitne v Yukonské divočině pouze s nejnutnějšími zásobami potravin a s kamerou. Bude filmovat svůj pokus o přežití v nehostinných podmínkách (oficiálny text distribútora)

Diskusia

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Po rvom dieli si asi další už nestiahnem. Je to ufnukaný debil. Kto má počuvat trištvrt hodinu to nestále fnukanie a stažovanie si (bojím sa medvedov, necítim sa dobre, som nervózny z toho a z toho, nič som nejedol, málo som spal, atd). Pritom má pušku, umelé pace na zajace, udicu, spacáka, hojdaciu postel a čojaviem čo ešte...ostatným survival by sa mohlo taká výbava len snívat. Áno sú tu určite rozdiely...je sám bez štábu, však aj tak to potom vyzerajú tie zábery :) Další so série survival seriálov u mna teda nezabodoval. Hodnotenie (po 1. dieli): 50%

Dragoni

Dragoni (hodnotenie, recenzie)

Miluji komentáře typu "Napodobenina Beara Gryllse", za prvé Bear má za sebou tým nohsledů, za druhé Man vs Wild je marketing, až do nebe a to co tam předvádí by nikdo normální ani z poloviny nedělal a do třetice všeho dobrého, když někdo nezná jiné survival pořady, ať se zdrží komentáře. 

Recenze(dailyrecord.co.uk)

Elektrická ohrada mě naprosto rozsekala, stejně tak jako jeho pláč po (+-)4dnech, ale každej to snáší jinak :D

Reklama

Reklama