Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

nirvana91 odpad!

všetky recenzie používateľa

Podobné typy "kvalitných" reality show, ktoré dokazujú IQ slovenského národa je čoraz viac a viac. Čo slovo to perla (rozumej vulgarizmy od archaizmov, cez historizmy po internacionalizmy). No potrebujeme toto k životu? Ukazovať náš národ v takomto svetle? A pritom nie sme žiadni neandertálci (česť výnimkám.. a bohužiaľ práve tie sú dosadzované do reality tohto typu). Je to len o peniazoch a nalákaní ľudí na totálnu sprostosť. Začne s tým telka, nezastaví sa ani tlač a potom objavujeme titulky denníkov zaplnené totálnymi sračkami. Pripojí sa rozhlas. Tlačia nám to pod nos odvšadiaľ. A človeku nedá nepozrieť si to aspoň na tých pár minút.. Fakt je to humus. ()

Terrorko 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím ako priemer vzhľadom na dobré i zlé chvíľky. Tie dobré vyplývajú zo schopnosti kvalitne diváka pobaviť a dodať mu potrebnú silu do života, keď už si myslí ako je mu na svete zle, ale očividne nie tak, ako účinkujúcim v tejto reality show. Zlé chvíľky sú prezentované až prílišnou stupiditou aktérov i štábu. Jednotlivé série možno hodnotiť zostupne, čiže 1. séria 5* za Martinku a jej Uja, čo ľúbia vypiť ,2. séria 4* za Štefana a člnoček, 3. séria 3* za come back Martinky. ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Ak to budete vnímať ako zoznamovaciu show, kde má farmár nájsť lásku, tak zahučíte do odpadových vôd. Ak to budete vnímať ako cielenú, zámernú demolíciu ľudskej dôstojnosti ľudí, ktorí žiadnu dôstojnosť nemajú, tak sa kvalitne pobavíte. Veľa chlastu, veľa fajčiva, málo zubov, veľa ťažko identifikovateľných myšlienok a nejaký ten pokus o šoust. Slovensko nikdy nebolo tak nefalšované, ako práve tu. ()

neni_o_com odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedine, na co mozem mysliet, ked vidim v televizii Farmu, Mama ozen ma, Farmar hlada zenu etc je, ze na vybalancovanie by mali vysielat program s nazvom Slovensko hlada dostojnost. Reality-"show" tohto razenia su absolutnou hanbou ako slovenskej produkcie, tak aj divakov, ktori dopyt po nich vytvaraju. Chapem, ze je pre mnohych upokojujuce a povznasajuce, ked sa mozu uistit, ze "tam vonku" existuju ludia o niekolko tried jednoduchsi ale ludia.. preboha.. vazne chceme, aby televiznemu programu dominovali relacie, kde sa dokumentuje primitivizmus druhych ludi? ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako Kapor na torte, tažko hodnotiteľné. Slovákov už nezaujímajú namyslené a nezaujímavé slovenské celebrity ale národ očarili pospolití muži a ženy, hľadajúci svoju trochu šťastia. No neviem, zabávať sa na prostáčikovi, ktorý ani nemôže za to aký je, alebo na buranovi, ktorý ešte "nepoznal svoje vyvolené zvnútra", ak to niekoho dokáže zabaviť, tak nech sa baví. A vedia tie ženy vôbec ako si z nich robia v komentároch srandu? ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama