Reklama

Reklama

Dlhoroční priatelia David Lackwood (Jason Bateman) a Mitch Planko (Ryan Reynolds) žijú každý úplne odlišným spôsobom života a občas sa im zdá, že by sa najradšej ocitli v koži toho druhého. Dave pracuje ako právnik, je ženatý, doma má tri malé deti a pre seba vôbec žiaden čas. Mitch je „béčkový“ herec, ktorý sa zaujíma o ženy a mení ich častejšie ako ponožky. Jedného dňa sa stretnú, poriadne opijú a potom spoločne močia do fontány v parku. V tej chvíli ich oboch napadne, že by chceli žiť život toho druhého. Náhle zahrmí, zhasnú sa svetlá a keď sa na druhý deň zobudia, zisťujú, že ich duše sa vymenili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (429)

iamek 

všetky recenzie používateľa

Příjemný šok. Od The change up jsem čekal průměrnou rodinnou komedií, ale místo toho jsem viděl skvělou komedií plnou tvrdého a sprostého humoru. Což si cením, protože finanční výsledek nemohl být tak dobrý, kdyby se tam tenhle typ humoru neobjevil. Casting byl taky hodně příjemný a hlavně Olivia Wilde byla pořádně sexy. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Výmena tiel patrí takisto k obľúbenému námetu mnohých filmárov a tentokrát sa jej opäť chopil Hollywood. Našťastie oporou tohto spracovania je silné herecké obsadenie, ktorému divák prepáči aj obvyklé exkrementové ingrediencie a vulgárnejšie repliky. A čo je najdôležitejšie, nebol som znechutený ani z obligátneho morálneho poučenia na záver. Takže za komické 4 pomočené fontány. (18.11.2020) ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Divím sa, že v tejto neschutnej hovadine nehrajú Sandler so Schneiderom, ktorí by sa tu hodili perfektne. Slovných aj vizuálnych nechutností je tu požehnane, vtipné sú však maximálne 2-3, týkajúce sa manželských vzťahov. Od debilného (stačí našťať do fontány, WTF?) a neoriginálneho scenára (vo filmoch sa menili už deti na dospelých a naopak, aj muži so ženami) sa veľa čakať nedalo a nezachráni to ani priehrštie silikónových prsníkov a perfektný zadok Olivie Wilde. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

V celku podarená komédia s erotickým nádychom, ktorá v istých momentoch naozaj vyčarila úsmev na mojej tvári. Hlavní hrdinovia sa výborne popasovali so svojimi úlohami no najviac zažiaril žensky pôvab u oboch herečiek (Olivia Wilde a Leslie Mann). Jednou z fráz, ktoré tam odzneli a ktorá mi najviac zarezonovala bol preklad matky svojej dcérke slovíčok humus a masturbovať - humus je pomazánka a masturbovať znamená ju natierať na chleba. 50% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $52miliónovTržby USA $37,081,475Tržby Celosvetovo $75,755,822Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,367,286 //počet predaných kusov 159,210Tržby za predaj DVD v USA $16,624,942 //počet predaných kusov 1,047,417║ len tuctový výplach kde sa na humore dosť pritvrdilo ale nie moc účelne /40%/ ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené