Reklama

Reklama

VOD (1)

Relácia televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (33)

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší z odpadov, ktoré nám v pravidelných intervaloch predostierajú naše komerčné televízie. "Najlepšie" na tom bolo asi to, že v jednej chvíli išiel príbeh o postihnutom dietati a ťažkostiach s jeho výchovou a následná reportáž bola o psovi nejakej celebrity....proste je to odpad bez štipky sebareflexie. A ešte musím dodať, že primitívnejšieho moderátora ako je Bruchala som snáď ani nevidel. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedna z publicistických relácií, ktorú pravidelne vysiela slovenská, komerčná televízia Markíza. "Reflex" sa nijak moc nelíši od iných produktov tejto stanice. Povrchrná, bulvárna, nablískaná zmes mediálnych klebiet, slovenských pseudocelebrít, pateticko dojímavých príbehov, násilia a veselých reportáži. Všetko pekne navŕšené na jednej zahnívajúcej kope hnoja. Odpad! ()

Reklama

whack

všetky recenzie používateľa

Počiatky tejto relácie boli strašné a občas pripomínali dokonca až Judínyovej Smotánku, posledné roky však úroveň zvyšujú pomerne celkom časté epizódy zo sveta hnutia za práva zvierat, počnúc rozhovormi s aktivistkami z 269 Life Bratislava v roku 2015. Neskôr viackrát dostal priestor napríklad Humánny pokrok, Zvierací ombudsman a Československý kastračný program, v súčasnosti reláciu obohacujú celkom akčné investigatívne reportáže Kövešovej, ktoré už oslovili aj niektorých politikov, ktorí konečne začínajú pomaly konať vo veci psích zabíjačiek v rómskych osadách. Ak to nejde inak, aj Reflex môže byť užitočný. ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Tato odpornosť mi vždy dokáže strašne rýchlo zotrieť úsmev z tváre a núti ma utápať sa v depresiách a plakať pre ludi, ktorým ale určite môj plač nijako nepomôže. Hviezdičku davam za občasné zaujimave reportáže, inak je reflex jeden z najhoršich druhov citoveho vydierania a nahanania si ratingu na úkor ludskeho šťastia. Hanba markíze. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Senzácie, hry na city, sem tam hyenizmus, podsúvanie príbehov takzvaných celebrít, či ľudí z danej komerčnej televízie. Čo viac dodať? To, že sa tam niekedy objavili aj dobré reportáže, čiže výnimky, podľa mňa len potvrdzujú pravidlo. Veľa konšpirácií, či chorobných názorov, obdivovanie homosexuality, bulvár, klebety, plač, depresie a podivný, či skôr pochybný moderátor, ma nútia povedať dôležité konštatovanie - Nebuďte tragédi! ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • V diele, keď natáčali život v bratislavskom Pentagóne, štábu na aute rozbili bočné okno a ukradli 5 eur. (Zdroj: markiza.sk) (pukjus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené