Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

berusche 

všetky recenzie používateľa

SPOILER: tak tohle byla zase jednou klasická americká stupidita. Já nevím, proč to musí dopadnout tak, že si zase vezme toho b*ba nagelovanýho, co prozře, ovšem prozře až týden před svatbou, do té doby tahá za nos jinou. Ještě ke všemu se mi moc libí to ospravedlnění, ukážeme, že ani panna nevěsta na tom s city nebyla nejlépe. A to je to, co si v Americe evidentně dovolit můžete: rozeslat týden před svatbou, že už se nechcete. No potěš koště. Navíc, jak říkám, hlavní hrdina je tak sladkej, až se mi z toho zalepila huba. A vůbec, ale vůbec nechápu, proč nemohla zůstat s tím druhým, který jednak nevypadal jako metrouš, druhak byl celkem fajn a vtipnej. Herecky to vázne, scénář je oduševnělý jako kytky na balkóně při prvním mrazu a režie stojí za starou bačkoru. Uff, tfuuj, to bylo doleva. ()

josieaddms odpad!

všetky recenzie používateľa

Ani jedna hodně malá, hodně slabá hvězdička. Myslela jsem si že si pustím něco úlevného k odpočinku po těžkých snímcích, ale tak mě to celý štvalo, že mě to stálo pořádně hodně psychické síly a vůbec jsem si neodpočinula. Mrzí mě že Američani skoro nikdy nenatočí povedenou romantickou komedii. Většinou jen trápí diváka. Kam se poděla všechna nápaditost? Originalita? Ach jo. Opravdu to ani nestojí za shlédnutí... ()

Reklama

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Jennie Snyder Urman / Something Borrowed by Emily Giffin | Hudba: Alex Wurman | Produkcia: Hilary Swank, Molly Mickler Smith, Broderick Johnson, Andrew Kosove, Aaron Lubin, Pamela Schein Murphy | Distribúcia: Warner Bros. Pictures (USA/Canada), Summit Entertainment (International), PVR Pictures (India) | Štúdio: Alcon Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 62,823,264 $ || ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Kate Hudson mám v romantických komédiách rád...ale v tejto sa mi strááášne ( a to aj napriek jej kvalitnému výkonu) protivila...( a možno to tak aj malo byť). Príbeh samotný ikeď postavený ( v hlavnej línii) na reálnosti...mi prišiel neskutočne vyumelkovaný. Takže ako hodnotiť snúbenca-milenca?....Ako to povedať: autori síce mali pri tvorbe snímku farebné farbičky.....ale mali ich len tri ....a aj to, v niektorých momentoch bolo cítiť, že sú otupené. **/*** ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama