Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudobno-zábavný cyklus divácky populárnych pesničiek pre pamätníkov. Relácia sa pôvodne volala Diskotéka pre starších, od roku 1993 sa premenovala na Repete. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (30)

giaruj 

všetky recenzie používateľa

Pri reprízovaní som nevynechal ani jednu časť. Kto vie prečo? Súťaž bola zúžená na pesničky z éry keď kraľoval Duchoň - ťažiskové 70. roky, počiatok 80. mierny zásah do 60. a medzivojnového obdobia. V určitých prípadoch šlo o nechutné pretextovávačky zahraničných hitov v swingovom šate (príklad Obladi - Oblada ako Oblaky, Oblaky hovorí za všetko). Repete frčalo, Repete bolo v móde. Asi aj preto aby sme videli ako sa kedysi bavili tetky a ujovia, babky a dedkovia počúvajúci mainstream. Halfplayback, alebo fullplayback, diváci v sede a tlieskačky:-) ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Ono to za úspech vďačilo hlavne tomu, že to dávali v časoch mečiarizmu. Vtedy prakticky v telke nechodilo nič... Z relácií ešte možno "Zoznámte sa prosím" s M. Markovičom. Malo to istý nádych veľkosti (obrovská sála) i pompéznosti (orchester). Nikdy nezabudnem keď mali toľko korešpodenčných lístkov doručených do súťaže, že si museli zaobstarať dve obrovské osudia... ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Krajíčkovi sa podarilo vytvoriť kult, ku ktorému sa jeho mnohí nasledovníci (Skrúcaný, Máziková...) už nemali šancu priblížiť. A z dávno zabudnutých spevákov, ktorí si vo svojich bežných povolaniach už len občas spomenuli na svoju dávnu spevácku kariéru, vytvoril v tom čase hviezdy prvej veľkosti. A samozrejme, všetci sme to pozerali !!!!!! ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Ja som generácia, pre ktorú nieje určený tento program. Už ako chlapec som neznášal tieto pesničky - Diridonda, Až bude pokosená tráva, a pod. Vtedy som počúval iné pesničky. Ale pre generáciu mojich rodičov to bola relácia, ktorú si nenechali ujsť. Treba poďakovať I.Krajíčkovi, že vytvoril takúto reláciu pre seniorov. Ale mám taký dojem , že relácii uškodilo to , že sa to akosi spolitizovalo, a to tejto relácii uškodilo. 40% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre mňa, priaznivca punkrockovej muziky, je hudobná relácia "Repete" niečo príšerné. Podradní, zostarlí speváci ako povedzme Eva Máziková, Zora Kolínska, Robo Kazík, Marcela Laiferová a mnohí ďaľší spievajú staré, nezáživné evergreeny. Do toho im hrá zmiešaný varietny orchester a vokály zaobstarávajú tri odporné harpie. Celé to uvádza nevtipný Ivan Krajíček. Radšej by som počúval dychovku ako toto. Odpad! ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama