Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudobno-zábavný cyklus divácky populárnych pesničiek pre pamätníkov. Relácia sa pôvodne volala Diskotéka pre starších, od roku 1993 sa premenovala na Repete. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (30)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pre mňa, priaznivca punkrockovej muziky, je hudobná relácia "Repete" niečo príšerné. Podradní, zostarlí speváci ako povedzme Eva Máziková, Zora Kolínska, Robo Kazík, Marcela Laiferová a mnohí ďaľší spievajú staré, nezáživné evergreeny. Do toho im hrá zmiešaný varietny orchester a vokály zaobstarávajú tri odporné harpie. Celé to uvádza nevtipný Ivan Krajíček. Radšej by som počúval dychovku ako toto. Odpad! ()

bjjoba 

všetky recenzie používateľa

Znacka - REPETE - to je neprekonatelny zabavac a konferncier - IVAN KRAJICEK. Skoda, ze tak skoro odisiel do hudobno - kulturneho neba. Velmi dobre si spominam na ich vtipne scenky najme so ZOROU KOLINSKOU a dalsimi spevakmi, ktorych v 90. rokoch vytiahol naspet na hudobnu scenu. Spomeniem najme - KAZIKA, LAIFEROVU, GRUNA, VOLEJNICKOVU, WEITERA, MAZIKOVU, VASEKA, STASAKA, KOCIANOVU, KONARIKA, SZABOVU, TICHU, ONOVU, SVERCELOVU, OLLARYOVU a dalsich. Pametam si, ze v tychto rokoch ich brala najme starsia a stredna generacia a ich najme slovenske pesnicky zaplavovali a osviezovali nase slovenske kulturaky, radio a TV. Doplnam par ukazok - http://www.youtube.com/watch?v=2wbMs9MB3Gc&feature=relmfu a http://www.youtube.com/watch?v=0zSBhwXHRHA&feature=relmfu ()

Reklama

giaruj 

všetky recenzie používateľa

Pri reprízovaní som nevynechal ani jednu časť. Kto vie prečo? Súťaž bola zúžená na pesničky z éry keď kraľoval Duchoň - ťažiskové 70. roky, počiatok 80. mierny zásah do 60. a medzivojnového obdobia. V určitých prípadoch šlo o nechutné pretextovávačky zahraničných hitov v swingovom šate (príklad Obladi - Oblada ako Oblaky, Oblaky hovorí za všetko). Repete frčalo, Repete bolo v móde. Asi aj preto aby sme videli ako sa kedysi bavili tetky a ujovia, babky a dedkovia počúvajúci mainstream. Halfplayback, alebo fullplayback, diváci v sede a tlieskačky:-) ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Krajíčkovi sa podarilo vytvoriť kult, ku ktorému sa jeho mnohí nasledovníci (Skrúcaný, Máziková...) už nemali šancu priblížiť. A z dávno zabudnutých spevákov, ktorí si vo svojich bežných povolaniach už len občas spomenuli na svoju dávnu spevácku kariéru, vytvoril v tom čase hviezdy prvej veľkosti. A samozrejme, všetci sme to pozerali !!!!!! ()

klúčik 

všetky recenzie používateľa

Ja som generácia, pre ktorú nieje určený tento program. Už ako chlapec som neznášal tieto pesničky - Diridonda, Až bude pokosená tráva, a pod. Vtedy som počúval iné pesničky. Ale pre generáciu mojich rodičov to bola relácia, ktorú si nenechali ujsť. Treba poďakovať I.Krajíčkovi, že vytvoril takúto reláciu pre seniorov. Ale mám taký dojem , že relácii uškodilo to , že sa to akosi spolitizovalo, a to tejto relácii uškodilo. 40% ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama