Reklama

Reklama

Voda pre slony

  • Česko Voda pro slony (viac)
Trailer 1

Mladý študent Jacob Jankowski (Robert Pattinson) zložil záverečné skúšky, aby sa mohol stať veterinárom, keď sa dozvedel, že obaja jeho rodičia zomreli. Bez rodiny a peňazí sa Jacob rozhodne pridať k potulnému cirkusu Benzini. Nastupuje na miesto veterinára, kde sa má starať o cirkusový zverinec vrátane nádherných koní krásnej jazdkyne a hviezdy voľnej drezúry koní Marleny (Reese Witherspoonová). Do Marleny sa Jacob rýchlo zaľúbi, ale ona už patrí charizmatickému, no zvrátenému a násilníckemu riaditeľovi cirkusu Augustovi (Christoph Waltz). Medzi Marlenou a Jackobom vzniká krehké puto, ktoré utužuje aj spoločná láska k zvieratám a hlavne slonici Rosie, ktorá mala cirkus zachrániť pred úpadkom. Rosie však nie je schopná nacvičiť žiadne číslo, ani poslúchnuť jednoduché príkazy. Puto medzi touto trojicou sa nakoniec stane jedinou nádejou na prežitie... Po rokoch Jacob už ako starý muž spomína na svoj život, keď tajne miloval ženu, ktorú milovali aj iní. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (731)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco dobrá melodráma. Prekvapujúca vzhľadom na účasť upíra Pattinsona, ktorý sa dokázal vymaniť z nálepky herca jednej role a tú svoju kamennú tvár celkom i rozhýbal. Samozrejme to ani zďaleka nestačí na skutočného pána herca, Christopha Waltza, ktorý tu opätovne exceluje ako celkom charizmatický a zároveň úlisný sadista. Voda pre slony je pozoruhodným príbehom, ktorý účinne zasahuje diváka presne tam, kde má, no pôsobí nenútene. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet to mělo asi veliký, páč to všechno vypadá moc hezky a barvičkami cirkus jen hýří. Ale to je tak všechno. Je to celé totiž naprosto o hovně a dramatická zápletka zoufale nefunguje. Přitom úplně vidím ten potenciál. Kdyby to točil Cameron a hlavní roli hrál mladý DiCaprio, šlo by o geniální film. Takhle bohužel musíme přetrpět nevýrazné postavy, jejichž osud mi byl super u prdele. A nešlo jen o ty hlavní postavy. Práce s vedlejšími byla ještě více tristní a ději naprosto nepomohly. Prostě červená knihovna s áčkovými ambicemi, ale veskrze béčkovým výsledkem. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Jedna žena a dva muži. Jeden ji miluje, druhý ji vlastní a o tom, jak to dopadne patrně nepochybuje nikdo, kdo viděl nejméně 999 z 1001 filmů, které musíte vidět než umřete. Ač proti romantice obvykle nic nemám, tak pro mne byly zamilované pohledy příliš zoufalé, cirkusové prostředí nedokázalo zcela využít svůj potenciál a ani tradičně skvělý Herr Walz mne tentokrát nedokázal odtrhnout od zaujetí myšlenkou, že jsem si stačil najít dost prostoru pro nudu. ()

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Možná jsem od tohoto snímku zpočátku čekala trochu víc, ale později jsem si uvědomila, že vlastně víc z toho snad ani nejde vymáčknout.. V některých scénách toho bylo však možná až přehnaně moc. To se ale dá při pohledu na film jako celek prominout. Děj byl samozřejmě dle očekávání celkem čitelný a konec jasný, očekávaný, ale popravdě jsem byla ráda, že se opravdu vše vyvíjelo tak, jak jsem čekala. Celkově ode mě 4 a půl hvězdičky a pochvala pro Roberta Pattinsona, který se, jak se zdá, konečně naučil hrát. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Pekný príbeh ukazujúci na život v cirkuse. Krásna Reese a sympatický Pattinson mi vcelku spríjemnili večer touto cirkusovou drámou, ktorej hlavná rola patrí určite Rosie................Soundtrack James Newton Howard: 1. Did I Miss It? ,2. The Circus Sets Up ,3. Circus Fantasy ,4. Jacob Sees Marlena ,5. Button Up Your Overcoat - Ruth Etting ,6. Prosze, Rosie, Dac Noge ,7. Rosie ,8. Speakeasy Kiss ,9. I'm Confessin' That I Love You ,10. Barabra's Tent ,11. Jacob Returns ,12. Sanctuary ,13. Don't Tell Him What Happened to Me ,14. The Job Is Yours ,15. I Need a Little Sugar in My Bowl - Bessie Smith ,16. Stomp Time Blues - Jasper Taylor/Statestreet Boys ,17. I Can See Straight Through You ,18. Baptism/Jacob & Rosie ,19. The Stampede/I'm Coming Home ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (26)

  • 12ročný psík Uggie (Parson Russell teriér) mal vlastný profil na Twitteri a v roku 2011 získal na festivale v Cannes ocenenie Psia palma. V roku 2012 sa stal prvým psom, ktorý odtlačil svoje labky do betónu na Chodníku slávy pred Graumanovým čínskym divadlom. (krasomama)
  • Reese Witherspoon (Marlena) začala so 42ročnou slonicou Tai trénovať tri mesiace pred prvou klapkou. (ash99)
  • Pri natáčaní raz zebry prerazili svoju ohradu a boli na celom pľace. (ash99)

Súvisiace novinky

Něžný upír Edward vs. Saddám Husajn

Něžný upír Edward vs. Saddám Husajn

04.05.2012

Nutno uznat, že Robert Pattinson se docela úspěšně snaží setřást nálepku pobledlého hezouna se slabostí pro podstatně mladší pasivní holky. Nebo má prostě dobrého agenta. Po adaptacích slavných… (viac)

Oscaroví nominanti na vzestupu

Oscaroví nominanti na vzestupu

21.02.2010

Nic vám tak nenakopne kariéru jako nominace na Oscara. Jeremy Renner a Christoph Waltz by mohli vyprávět. A oni vyprávějí. Renner prozradil, že si zahraje po boku Ewana McGregora v dobovém thrilleru… (viac)

Pattinson chodí Pennovi za ženou

Pattinson chodí Pennovi za ženou

26.01.2010

Podivuhodnou hereckou sestavu a ještě podivuhodnější milostný trojúhelník uvidíme v adaptaci kritikou uctívaného a mnoha literárními cenami ověnčeného bestselleru Sary Gruenové Water for Elephants.… (viac)

Reklama

Reklama